Mergi direct la conținut »
Reacția Oanei Zăvoranu, după ce s-a spus că Pepe i-a dedicat ultima piesă. „Să-mi aprinzi o lumânare de Paște”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Reacția Oanei Zăvoranu, după ce s-a spus că Pepe i-a dedicat ultima piesă. „Să-mi aprinzi o lumânare de Paște”

Reacția Oanei Zăvoranu, după ce s-a spus că Pepe i-a dedicat ultima piesă. „Să-mi aprinzi o lumânare de Paște”

 Oana Zăvoranu a făcut primele declarații după ce s-a spus că Pepe i-a dedicat ultima piesă, în al cărei videoclip apare o bruneta sexy, ce seamănă leit cu fosta lui soție.

„El face bani la concerte de pe urma mea. Roagă-te de sănătatea mea, pentru mine l-a făcut (nr videoclipul). Să-mi aprinzi o lumânare de Paște, că e Săptămâna Patimilor. De ce face melodii despre mine? Lumea e nebună, nu? M-au sunat toți. De pe spatele meu mai mânca și el o pâinică”, a declarat Oana Zăvoranu,  la Xtra Night Show.

Pepe  a declarat recent că este doar o concidență. „Fiecare e liber să gândească ce vrea şi cum vrea. Din punctul meu de vedere, nu are nicio legătură cu nimeni şi nimic. În primul rând, nu e o piesă compusă de mine. E interpretată şi îmi place foarte mult. Când am auzit-o, am zis că că e profundă. Dar, eu mi-l asum. Îmi place, mă regăsesc. Eu am transmis asta. Mulţi mi-au spus că am pus fotografia ei în videoclip”, a declarat Pepe la Răi Da Buni.

Citește și

OPINIE | „Istoria nerezolvată naște monștri”. PAH, despre acuzațiile lui Mircea Dinescu la adresa lui Mircea Ionescu Quintus, care s-ar fi oferit să execute o tânără de 16 ani în 1941

 

 

Close
Închide
  Close