Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/”Regina sexy a viorii”, Amedeea Violin, a devenit mamă. Ana Serena e noua comoară a familiei!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/”Regina sexy a viorii”, Amedeea Violin, a devenit mamă. Ana Serena e noua comoară a familiei!

EXCLUSIV/”Regina sexy a viorii”, Amedeea Violin, a devenit mamă. Ana Serena e noua comoară a familiei!

Amedeea Violin, frumoasa cunoscută drept ”regina sexy a viorii” s-a lepădat pentru câteva luni de titulatura ce a făcut-o celebră  în tot business-ul muzical românesc, pentru a deveni mămică. Artista, a adus pe lume o fetiță ce va purta numele de Ana Serena.

De Florian Gheorghe,

Amedeea este mai cunoscută  în rândul tinerilor decât orice alt instrumentist al Orchestrei Operei Române, unde cântă, datorită colaborărilor cu Vunk, Smiley și mulți artiști ai săi de la Hahaha Production, și, de asemenea, cu Cătălin Josan, Spitalul de Urgență, Dj Rosario Internullo și Lucian Bărbulescu. Artista s-a căsătorit recent cu saxofonistul Zorilă Veran. Cei doi se cunosc de mici copii, însă s-au regăsit în urmă cu un an și  au hotărât să se căsătorească civil la sfârșitul anului trecut. Ceremonia a fost una intimă, la care au fost prezenți prietenii și membrii famiilor celor doi.

”Regina sexy a viorii”, Amedeea Violin a născut o fetiță

Absolventă de Conservator, semifinalistă la ”Românii au talent”, violonista la Orchestra Națională ”Valahia”, printr-o abordare noncomformistă, Amedea, pe numele său Andreea Busuioc, a devenit diva multor cluburi din țară și străinătate. Andreea Busuioc, alias Amedeea Violin și Zorilă Veran vor face petecerea de nuntă anul acesta.

 

CITESTE SI EXCLUSIV / Povești neștiute din lumea artiștilor, spuse de ”Tati” Stoian Anghel, cel mai vechi organizator de spectacole din România!

 
 
Close
Închide
  Close