MENIU CAUTĂ
, de Andreea Radu

Robbie Williams vine la UNTOLD 2019. Surprizele pregătite de organizatorii festivalului

Distribuie

Robbie Williams este unul dintre invitații festivalului UNTOLD 2019 care va avea loc în această vară, la Cluj-Napoca. Cântărețul britanic va susține un spectacol "cu adevărat suprem", spun organizatorii evenimentului. 

Surpriza pe care au pregătit-o organizatorii festivalului UNTOLD, pentru ediția aniversară, este una care depășește toate așteptările: în această vară, pe scena principală a festivalului va urca entertainer-ul numărul 1 al lumii, artistul britanic, Robbie Williams.

Concertul din vară, de la Cluj-Napoca, este unul special și asta pentru că artistul și-a ales pentru anul 2019 doar câteva concerte în întreaga lume, în această elită numărându-se și festivalul UNTOLD.

Organizatorii festivalului promit că spectacolul va fi unul cu adevărat suprem, pus în valoare și de producția impresionantă pe care o vor pregăti pentru acest eveniment. Show-ul va dura peste 1 oră și 30 de minute și va însuma peste 50 de muzicieni și dansatori care vor fi prezenți pe scenă, alături de superstarul britanic.

„După 4 ediții legendare, prin prezența lui Robbie Williams pe scena principală, UNTOLD demonstrează că este un festival pregătit să ducă experiența muzicală la nivelul următor. Astfel, UNTOLD își păstrează promisiunea de a aduce artiști de top din întreaga lume, și de a evolua la fiecare ediție”, transmis organizatorii festivalului.

UNTOLD 2019 are loc la Cluj-Napoca în perioada 1-4 august, fiind vândute deja 60.000 de abonamente.

Robbie William are o carieră impresionantă pe care și-a început-o când a urcat pe scenă alături de trupa Take That în 1990. În 1995  artistul a decis că-și dorește o cariera solo, iar de peste 30 de ani, acesta a avut un drum fulminant, din toate punctele de vedere.

Foto: EPA


Simona Halep, interviu amplu pentru revista Roland Garros. ”Sunt o femeie făcută să poarte blugi, bluze și adidași”


 

Citește mai multe despre Robbie Williams și UNTOLD pe Libertatea.

Comentarii