Adelina Pestriţu nu mai mănâncă după ora 18.00
“Am mâncat tot ce am poftit de Sărbători: mult şorici, preparate tradiţionale, ciorbă de văcuţă, salată de boeuf, sarmale, prăjituri, de toate, ce mai! Am pus două kilograme. Secretul dietei pe care o voi urma acum ca să slăbesc este că pot mânca orice, dar până în ora 18.00. După această oră, beau doar apă plată. Dacă încercaţi această metodă, o să vedeţi că slăbiţi imediat”, susţine prezentatoarea emisiunii “D-Paparazzi”, de la Kanal D.
Diana Munteanu elimină pâinea şi bea multă apă
Vedeta Antenei 2, Diana Munteanu a luat un kilogram şi jumătate în timpul Sărbătorilor, dar ştie cum să scape de surplus: “O să fac ce fac de fiecare dată când simt că am luat în greutate, elimin rapid pâinea, făinoasele şi carbohidraţii. Beau foarte multă apă şi mănânc legume şi carne fierte. Sunt foarte bune şi săţioase. Iar ca să aibă un gust mai bun, pun şi ulei de măsline”.
Dana Săvuică face acupunctură
Dana Săvuică s-a îngrăşat un kilogram, dar va scăpa repede de el. “Fac acupunctură. Este o metodă foarte uşoară, deoarece dispare senzaţia de foame. Apoi, elimin din meniu pastele, făinoasele, dulciurile şi sucurile şi beau apă plată. Consum mai multe alimente care conţin fibre şi salate şi uite aşa scap de kilogramele nedorite!”, spune Dana.
Bahmu vrea să scape de 5 kilograme
Adriana Bahmuţeanu s-a îngrăşat de Sărbători un kilogram, dar acum are în plan să dea jos cinci! “O să mă apuc de dieta Montignac, e preferata mea. Ce-mi place la ea e faptul că pot mânca orice cantitate din anumite alimente fără a avea grijă să număr caloriile şi, în plus, ciocolata neagră e permisă. Rezultatele sunt pe măsura aşteptărilor. Vreau să slăbesc vreo 5 kg”, spune vedeta Antenei 2.
Mihaela Borcea ţine dietă 3 zile
Mihaela Borcea a luat şi ea în greutate de Sărbători, dar nu foarte mult: două kilograme. Spune că va slăbi cu dieta Tisanoreică: “La această dietă apelez după sărbători, când mai fac excese alimentare. În cele 3 zile ale dietei nu consum carbohidraţi, oricare ar fi provenienţa lor, beau cafea şi ceai fără zahăr, carnea o consum preparată doar la grătar, eliminând orice urmă de grăsime, pentru condimentarea salatelor folosesc doar ulei de măsline extravirgin şi slăbesc câteva kilograme rapid”.
Daniela Györfi renunţă la carne
Cântăreaţa Daniela Györfi spune că s-a îngrăşat două kilograme, pentru că a mâncat sarmale şi salată de boeuf, dar şi preparate din carne de porc. Ca săşi recapete silueta, va ţine o cură câteva săptămâni şi va elimina din alimentaţie carnea. “Nu mai mănânc carne, doar salate şi fructe. În schimb, o să merg mai des la sală, la masaj şi la saună şi o să fac împachetări anticelulitice.