MENIU CAUTĂ
27 Dec. 2015 23:45

Una, la export, alta, în vacanță! Alexandra Stan și Inna s-au decis pentru noaptea dintre ani | VIDEO

Distribuie

După ce anul trecut a cântat în faţa turcilor dintr-un luxos hotel din Antalya, de această dată Alexandra Stan îi va delecta pe arabi. Blonda va susţine un singur concert, semn că onorariul va fi unul pe măsura pretenţiilor ei.
De Revelion merg în Liban, în Beirut, o să susţin un concert acolo împreună cu vreo cinci artişti libanezi. Sunt nerăbdătoare, pentru că nu am mai fost acolo de mult timp', a declarat, pentru Libertatea, Alexandra Stan. Ca în fiecare an, artista are grijă ca în noaptea dintre ani să pună în practică un ritual pentru a-i merge bine în noul an.
Să te rogi înainte să cânţi, să te rogi înainte de 12 noaptea e foarte important, măcar aşa să te gândeşti la Dumnezeu şi să spui ceva de genul: «Doamne, te rog să mă luminezi şi să îmi dai multă iubire şi să dai asta tuturor oamenilor». Şi când se schimbă ora şi se trece în noul an, să explodăm toţi de multă iubire şi lumină', ne-a dezvăluit ea.

Inna îşi încarcă bateriile în Costa Rica

După un an în care a scos hituri pe bandă rulantă şi a avut concerte internaţionale care i-au adus satisfacţii nebănuite, Inna s-a trezit pe ultima sută de metri cu o vacanţă la care nici nu visa.
Deşi trebuia să fie pe scenă de Revelion, dar nu în ţară, ci tocmai în Mexic, iată că oferta nu s-a mai concretizat.
Cum managerul artistei şi organizatorii nu au mai bătut palma, iată că bruneta se va bucura de o escapadă de vis în Costa Rica. Practic este al doilea an în care vedeta nu cântă de Revelion, preferând să înceapă noul an odihnită.

Comentarii