MENIU CAUTĂ
31 Iul. 2018 13:58

Unde se distrează Cristi Mitrea în timp ce Andreea Mantea e în vacanță cu copilul lor | FOTO

Distribuie

Andreea Mantea își petrece vacanța în compania fiului ei, David, în Turcia. În aceeași perioadă, tatăl lui David, Cristi Mitrea se relaxează și el departe de țară, în Thailanda.

Nici bine nu a încheiat emisiunea pe care a prezentat-o la kanal D împreună cu Victor Slav, că a doua zi Andreea Mantea a plecat în vacanță. Destinația de vacanță aleasă de Andreea Mantea este Turcia, acolo unde se relaxează în compania filui ei, David, pe care îl răsfață cu tot ce poate.

În timp ce fosta lui iubită și fiul lor petrec în Turcia, luptătorul MMA Cristi Mitrea și-a luat și el o binemeritată vacanță și a plecat în Thailanda, împreună cu un grup de prieteni. Cristi Mitrea n-a ratat ocazia de a vizita diverse locuri și de a descoperi Thailanda.

 


„Unde-i băiatul?”, a fost întrebat Cristi Mitrea de un internaut după ce sportivul a dat publicității fotografii din vacanța lui în Thailanda.

Andreea Mantea este una dintre cele mai sexy prezențe de pe micile ecrane din România. cel mai recent show pe care l-a prezentat a fost la postul de televiziune Kanal D, unde l-a avut coleg pe Victor Slav. În ceea ce privește viața amoroasă, Andreea Mantea a sucit mințile multor bărbați. Cele mai cunoscute relații ale sale au fost cu cântărețul Ștefan Stan și cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea, împreună cu care are un băiețel, David.


Citește și: EXCLUSIV/Primele declaraţii ale poliţistului infectat cu HIV. Omul care 'a făcut patrulă' mii de kilometri își mai dorește doar un scaun cu rotile


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 18 februarie 2019
Comentarii