Mergi direct la conținut »
Video EXCLUSIV Andrei Ștefănescu și Kamara sunt împreună de 14 ani! Au împărțit și scena, și casa!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Video EXCLUSIV Andrei Ștefănescu și Kamara sunt împreună de 14 ani! Au împărțit și scena, și casa!

Video EXCLUSIV Andrei Ștefănescu și Kamara sunt împreună de 14 ani! Au împărțit și scena, și casa!

Andrei Ștefănescu și Kamara s-au cunoscut la Naționala artiștilor, în urmă cu ani buni. Atunci și-au făcut trupa ”Alb&Negru”, iar miercuri seară au lansat o piesă după o pauză destul de lungă.

De Ana Maria Păsat,

Chiar dacă sunt total diferiți, cum ambii recunosc, între cei doi nu au existat certuri care să ducă la destrămarea trupei.

Astfel că, ei se pot lăuda că au petrecut  nu mai puțin de 14 ani împreună! Timp în care au împărțit și scena, și casa, și necazuri, și bucurii. Andrei Ștefănescu și Kamara s-au cunoscut la Naționala artiștilor, în anul 2002, iar între ei a luat naștere o frumoasă prietenie. Prietenie transformată apoi și într-o colaborare profesională, cu trupa ”Alb&Negru”, pe care și-au înființat-o.

”Înainte să începem trupa, ne cunoșteam, iar asta a fost un avantaj. Jucam în aceeași echipă, aveam hobby-uri comune, ceea ce contează foarte mult. Ne completăm, chiar dacă suntem diferiți. Ne înțelegem, iar atunci când avem opinii diferite, ajungem mereu la un consens. Ne-am cunoscut la Naționala artiștilor, în 2002, acum 16 ani. Eu abia venisem, el era la echipă. Ne-am apropiat, ușor, prin cantonamente. Apoi după un an am zis hai să facem o trupă”, a povestit Kamara pentru Libertatea.

”Naționala artiștilor a creat artiști pentru piața românească. Noi suntem un produs al Naționalei de fotbal a artiștilor. Au fost timpuri în care stăteam foarte mult timp împreună. Kamara a locuit la mine. În momentul  în care au apărut familiile, copiii, soțiile, a trebuit să ne împărțim din timpul împreună cu familia”, a completat Andrei.

Lansare amânată din cauza problemelor personale

Andrei și Kamara au lansat, miercuri, o nouă piesă, ”Ia-mă așa”, după o pauză destul de mare, cauzată de mai multe probleme personale. Kamara s-a operat în urmă cu două săptămâni, din cauza unei fracturi la pomete, motiv pentru care a afișat un look nou, cu o ”coafură de roman”, după cum a glumit colegul său.

”Lansarea noului single, Ia-mă așa, are loc după o pauză de doi ani. Am făcut această pauză destul de mare, pentru că au fost ceva probleme personale în viața noastră și am amânat lansările. Dar acum suntem la o altă piesă, Oamenii trebuie să știe că noi existăm, chiar dacă eu sunt în televiziune. În continuare, cântăm, avem spectacole”, a spus Andrei Ștefănescu.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/ Încă o lovitură dură primită de Alina Vidican. Cristi Borcea i-a dat Valentinei Pelinel hotelul din Timișoara!

Close
Închide
  Close