Mergi direct la conținut »
Vloggerul Alex Ghidush și-a închiriat o casă în afara Bucureștiului pentru a se izola. „În oraș simțeam cum se instaurează panica și mă simțeam neputincios”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Vloggerul Alex Ghidush și-a închiriat o casă în afara Bucureștiului pentru a se izola. „În oraș simțeam cum se instaurează panica și mă simțeam neputincios”

Pentru a face față mai bine izolării, vloggerul Alex Ghidush și-a închiriat o casă cu o curte mare, undeva în afara Bucureștiului. Tânărul nu vrea să se mute definitiv, ci doar și-a create un spațiu în care să treacă mai ușor peste această perioadă nefastă. Alături de iubită, dar și de un alt cuplu, Ghiduș și-a făcut carantina mai ușoară.

De Denisa Macovei,

După ce două săptămâni a stat în autoizolare în apartamentul lui din București, Alex Ghidush simțea că dacă mai continuă în același mediu va suporta din ce în ce mai greu izolare, așa că a căutat o casă cu o curte în care poate petrece în aer liber.

„Trecem printr-o perioadă dificilă, pe care nu am mai întâlnit-o până acum și trebuie să ne adaptăm. Eu am stat acasă chiar de la începutul acestei stări și am avut grijă la orice ieșire necesară, dar după 3 săptămâni de stat în casă am simțit că am nevoie de altceva, simțeam cum se instaurează panica și mă simțeam cumva neputincios în fața a tot ce se întâmplă. Nu am putut să am contact cu familia sau cu oamenii dragi. E foarte greu. Sunt o persoană foarte activă și energică și a fost dificil să stau izolat. Așa am luat și decizia de a ne muta la o casă, în apropierea Bucureștiului. Inițial voiam să ne mutăm la munte, însă am considerat că este mai bine să fim mai aproape de oraș, să fim aproape de părinți, în cazul unei urgențe și să fim aproape de un spital mare, în cazul în care cineva are nevoie de asistență medical. Am încercat să iau în calcul orice variabilă și să nu ne supunem unui risc. Am luat decizia asta pentru că am considerat că e cel mai bine pentru mine și iubita mea, dar și pentru cățelușul nostrum. După câteva zile de căutări am găsit locul perfect și am plecat chiar cu o zi înainte să fie restricționat accesul pe străzi și în timpul zilei. Vom sta aici pe toată perioada de urgență și vom respecta sfaturile autorităților”, ne-a declarant Ghidush.

A luat încă un cuplu cu el

Dependent de interacțiunea cu cei din jur, Alex s-a izolat cu un bun prieten și iubita acestuia. „Pentru că îmi lipsea mult interacțiunea umană, am căutat un prieten care a stat și el în izolare cel puțin două săptămâni și astfel ne-am mutat împreună, ca să fie mai ușor să trecem peste perioada asta tensionată. Stăm de o săptămână izolați și ne ajută că avem curte și că suntem împreună. Facem activități fizice, ne jucăm, gătim, muncim, filmăm. Altfel trece timpul așa. Am luat decizia asta ca să mă asigur că nu ies din casă. La început eram tentat să îmi găsesc ceva de făcut să plec, cu greu stăteam locului și acum, pentru că avem ceva de mers până la orice magazin, nu mai e tentația așa mare”, ne-a mai mărturisit vloggerul.

Close
Închide
  Close