Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/Zestre pentru viitoarea sa fiică! Sorin Brotnei a lăsat microfonul și s-a apucat de recondiționat case vechi, în Maramureș
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/Zestre pentru viitoarea sa fiică! Sorin Brotnei a lăsat microfonul și s-a apucat de recondiționat case vechi, în Maramureș

EXCLUSIV/Zestre pentru viitoarea sa fiică! Sorin Brotnei a lăsat microfonul și s-a apucat de recondiționat case vechi, în Maramureș

După Akcent și Two, Sorin Brotnei a lăsat-o mai moale cu muzica și a înlocuit microfonul cu rindeaua. Cum solistul se pregătește să devină tată pentru prima data, unul de fată, Brotnei a reconstituit două case țărănești pentru a-i face zestre fiicei sale.

De Florian Gheorghe,

Frumoasa Ramona Ghioacă, cea care i-a devenit soție în urmă cu doi ani, urmează să-l facă tătic pe Brotnei la sfârșitul anului. Dacă fostul său coleg din Akcent și Two, Mihai Gruia s-a îndeletnicit mai degrabă cu munca în studioul de înregistrări, maramureșeanul din Brotnei (s-a născut în Baia Mare) a pus mâna pe teslă și a strămutat două case vechi pe care le-a cumpărat și recondiționat pe un teren ce aparținea familiei sale, în satul Codru Butesii, la 26 kilometri de Baia Mare, o zonă plină cu pășuni, dealuri și păduri virgine.

Sorin Brotnei a lăsat microfonul și s-a apucat de recondiționat case vechi, în Maramureș

Ajutat de o echipă de muncitori, Brotnei este aproape gata cu două case cu acoperiș de lemn, de poveste, cu utilități moderne și vrea să le introducă în circuitul turistic. În ultimii ani, Brotnei s-a ocupat de promovarea unei clinici de transplant de păr și sprâncene și, prin propriul exemplu, a dat curaj și schimbat fizionomia mai multor vedete pe care le părăsise podoaba capilară.

Este admirabilă legătura artistului cu locul său de baștină, originea rurală maramureșeană deși, de ani buni, Sorin Brotnei (FOTO stânga) locuiește într-un complex de vile din Pipera-Băneasa, una dintre cele mai scumpe zone din Nordul Bucureștiului.

CITESTE SI: EXCLUSIV/Adrian Romcescu, la 32 de ani de la moartea prietenului său, Aurelian Andreescu. ”N-am putut să ne luam rămas bun. S-a stins după ce eu am plecat din țară”

Close
Închide
  Close