MENIU CAUTĂ
03 Iul. 2017 13:50

6 lucruri simple care-ti vor condimenta viata sexuala

Distribuie

Vrei sa dai volumul la maximum in dormitor? Bucura-te din plin de toate partidele voastre de sex, incercand 6 lucruri simple, care va vor condimenta cu siguranta viata amoroasa. Iar daca ai indoieli… incerca chiar mai mult!

1. Nu te preface

Se pare ca 60% dintre femei au mimat un orgasm cel putin o data in viata. Iar asta poate fi atat o cauza, cat si un simptom al lipsei de comunicare in cuplu. Faptul ca te prefaci nu ajuta nici una dintre partile implicate, iar cel mai evident motiv este ca, daca partenerul tau crede ca totul merge bine, nu va face vreun efort sa imbunatateasca ceva. Si asta nu inseamna decat un singur lucru: amandoi veti avea de pierdut.

2. Fii increzatoare si comunica deschis

Cere ceea ce-ti doresti. Fii onesta cu partenerul tau in legatura cu ceea ce-ti place si ceea ce nu-ti place. Cu cat esti mai deschisa si cu cat ai o atitudine mai pozitiva in legatura cu sexul cu atat e mai posibil sa gustati amandoi, cu mai multa voluptuate, din placerea sexuala. Daca nu-ti place ceva, spune-i asta iubitului tau. Iar daca-ti place, sfatul este acelasi: spune-i! Si arata-te deschisa la propuneri: numai experimentand vei descoperi ce-ti place cu adevarat.

3. Da volumul mai tare

Nu-ti mai inabusi acele gemete atat de sexy! Se pare ca exista o legatura directa intre ”vocalizarea” sexului si calitatea lui. Asa ca un volum maxim s-ar putea traduce si prin… placere maxima! Faptul ca-ti exprimi placerea este o reactie incurajatoare fata de gesturile si miscarile partenerului tau, iar asta ii va da mai multa incredere in performantele sale. Zgomotele din timpul unei partide sunt foarte sexy si pot infierbanta suplimentar atmosfera. Asa ca, de ce n-ai adauga si niste condimente auditive, care sunt atat de excitante pentru voi amandoi?

Citeste tot materialul pe elle.ro

Comentarii