MENIU CAUTĂ
12 Ian. 2016 09:37

Ce le răspunzi oamenilor care te întreabă de ce nu te măriți

Distribuie

„Nu sunt pregătită să fiu plictisitoare!”
Dacă rudele continuă să te întrebe de fiecare dată când te măriți, acesta este răspunsul care le va închide gura. În plus, este o frază memorabilă, iar data viitoare când vă veți întâlni, cu siguranță nu vor mai îndrăzni să întrebe.

”Ryan Gosling nu m-a cerut încă!”
Dacă vrei doar să scapi de cei care te agasează cu această întrebare, poți spune că aștepți ca vedeta ta preferată să te ceară de soție. Oamenii își vor da seama că nu vrei să dezvolți subiectul și te vor lăsa în pace.
„Numește tu un supererou căsătorit”
În vremurile noastre, toată lumea visează să cucerească lumea sau cel puțin să aibă o carieră de succes. Un astfel de răspuns le va da celorlalți de înțeles că ai alte priorități, iar căsătoria nu te interesează.

„Tu de ce te-ai căsătorit?”
Cea mai bună metodă de a-i face pe ceilalți să înțeleagă cât de enervantă este întrebarea lor este să le pui, la rândul tău, o întrebare fără sens. Sigur, acest răspuns este potrivit doar pentru persoanele căsătorite. Fii sigură că tânjesc și ele, măcar uneori, la momentul în care erau singure, iar tu îi vei pune față în față cu o întrebare de care, probabil, fug.
Continuarea pe unica.ro

Comentarii