MENIU CAUTĂ
06 Iul. 2018 21:00

Horoscop, sâmbătă, 7 iulie 2018. Leii revin la sentimente mai bune

Distribuie

Horoscop 7 iulie 2018. Leii revin la sentimente mai bune

Horoscop 7 iulie 2018 - Berbec

Poate fi o zi deosebit de agreabilă, în ciuda agitației, dacă vei dori și vei face tot posibilul să te ții departe de orice fel de conflict.

Horoscop 7 iulie 2018 – Taur

De tine depinde, în cea mai mare parte, cum va fi ziua de astăzi. Dacă vei dori să fie tumultuoasă, așa va fi, dacă vei dori să fie senină, așa va fi.

Horoscop 7 iulie 2018 – Gemeni

Este important să ții cont de părerile celor cu care colaborezi, dar și mai important este să ai în minte o strategie clară pentru a ieși din situațiile care îți dau bătăi de cap.

Horoscop 7 iulie 2018 – Rac

Ai parte de o zi care poate compensa multe neajunsuri, dacă vei permite acest lucru. Este suficient să alegi emoțiile și sentimentele frumoase și să le respecți mesajul.

Horoscop 7 iulie 2018 – Leu

Ai ocazia de a reveni la sentimente mai bune, mai ales față de cei din familie, prin gesturi simple, dar pozitive, care să îi invite să se apropie de tine fără să aibă rețineri.

Horoscop 7 iulie 2018 – Fecioară

Ai posibilitatea de a descoperi, fără vreun efort special, calea către inima celor care te înconjoară. Dacă ești onest, ai șanse mari să și ajungi acolo.

Horoscop 7 iulie 2018 – Balanță

Te apropii de prieteni și creați împreună o atmosferă care îi va ajuta pe toți să își deschidă inima și să dea uitării supărările, mai vechi sau mai noi.

Horoscop 7 iulie 2018 – Scorpion

Dacă nu ai fi în război cu toată lumea, poate ai avea timp și disponibilitate să observi că oamenii din jur nu sunt în război cu tine.

Horoscop 7 iulie 2018 – Săgetător

Găsești motive de bucurie, de mulțumire și poate chiar de recunoștință mult mai ușor și toate acestea îți pot face ziua mai frumoasă.

Horoscop 7 iulie 2018 – Capricorn

Poate fi o zi specială, mai ales dacă vei alege să fii disponibil în toate sensurile pentru cei dragi. Orice gest frumos se va întoarce înmulțit.

Horoscop 7 iulie 2018 – Vărsător

Ar fi bine, în primul rând pentru tine, să alegi să petreci această zi cu familia. Vei avea șansa remedierii unor probleme pe care le considerai de nerezolvat.

Horoscop 7 iulie 2018 – Pești

Ai șansa de a petrece o zi specială în compania celor din anturajul apropiat, cărora le vei permite să se apropie de tine mai mult decât de obicei.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Citește mai multe despre Astrologie și Horoscop pe Libertatea.

Comentarii