MENIU CAUTĂ
08 Oct. 2018 21:00

Horoscop, marți, 9 octombrie 2018. Berbecii se bucură de armonie în cuplu

Distribuie

Horoscop 9 octombrie 2018. Berbecii se bucură de armonie în cuplu

Horoscop 9 octombrie 2018 - Berbec

Este o zi de înnoire, care poate aduce mai multă armonie în cuplu, bună înțelegere cu cei din jur și o domolire a dorințelor pe care nu le-ai putut ține sub control până acum.

Horoscop 9 octombrie 2018 – Taur

Se conturează o atmosferă plăcută la locul de muncă, pe care o vei putea menține cu un efort minim, acela de a folosi tonul potrivit, în contextul potrivit.

Horoscop 9 octombrie 2018 – Gemeni

Este posibil să începi o nouă poveste de dragoste sau să te orientezi spre etapa următoare a poveștii pe care o trăiești acum.

Horoscop 9 octombrie 2018 – Rac

Te poți apropia de cei din familie, cu propuneri, inițiative menite să vă unească sau să dărâme zidurile dintre voi, într-o primă etapă.

Horoscop 9 octombrie 2018 – Leu

Este o zi deosebit de agreabilă și vei putea păstra această calitate a ei, fără să faci prea multe eforturi. Va fi de ajuns să fii empatic, să ții cont de starea în care se află ceilalți.

Horoscop 9 octombrie 2018 – Fecioară

Poți descoperi că este mai important cine te ajută să faci rost de resursele de care ai nevoie. Așa vei reuși să prețuiești mai mult oamenii și să te eliberezi de teama de viitor.

Horoscop 9 octombrie 2018 – Balanță

Astăzi te înnoiești pe toate planurile, dar în special în relația cu tine însuți, adică acolo unde contează cu adevărat. Îți va fi mai ușor să te respecți și să te apreciezi.

Horoscop 9 octombrie 2018 – Scorpion

Ar fi bine să folosești ocazia pe care ți-o oferă această zi de a-ți însenina gândurile și de a te îndepărta de sentimentele negative care îți întunecă viața.

Horoscop 9 octombrie 2018 – Săgetător

Se anunță noutăți de la prieteni sau protectori, dar și tu poți fi sursa acestor noutăți, sub forma unor inițiative sau propuneri care se vor dovedi inspirate.

Horoscop 9 octombrie 2018 – Capricorn

Te vezi nevoit să reconstruiești de la zero relația cu unul dintre superiori sau se schimbă, pur și simplu, unul dintre șefi și s-ar putea să devii nesigur pe unele proiecte.

Horoscop 9 octombrie 2018 – Vărsător

Este esențial să devii atent la cei din jur, să observi ce nevoi au și să le onorezi solicitările, atât cât este posibil. Tu vei fi principalul beneficiar al acestei deschideri.

Horoscop 9 octombrie 2018 – Pești

Îți schimbi planurile de cheltuieli, investiții și scopurile pentru care merită să faci eforturi. Aveai nevoie de această împrospătare, care va fi sprijinită și de cei apropiați.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Citește mai multe despre Astrologie și Horoscop pe Libertatea.

Comentarii