Între 9 iunie, după ora 0.45, și zorii zilei de 11 iunie, preocupări domestice, care trebuie asumate și rezolvate oricât de mult le-ar displăcea sau le-ar complica programul acest intermezzo casnic. Pe 9 iunie, Venus va intra în zodia Gemenilor, ceea ce reprezintă al treilea context astral favorabil, după tranzitul planetei Mercur și al Soarelui prin semnul lor zodiacal din ultimele săptămâni.

Planeta va rămâne în casa I a personalității lor până pe 3 iulie a.c., timp în care le va permite nativilor să se recupereze fizic, să fie într-o bună formă mentală și intelectuală sau într-o frumoasă stare de spirit încărcată de încredere și optimism.

Între 11 iunie, după ora 3.29, și dimineața zilei de 13 iunie, predispoziție relaxată, mai puțin dedicată problemelor practice sau muncii și efortului de orice fel. Tendința generală este de a culege bucuriile vieții de fiecare zi, de a se distra, de a se dedica unor activități care să-i “desfete”: muzică, teatru, film, spectacole, nu însă și sport sau excursii obositoare.

Între 13 iunie, după ora 7.03, și 14 iunie, situații inconvenabile la locul de muncă: relații cu colegii de muncă, complicate de tensiuni, ranchiune, dorințe ascunse, revanșă, șicane, conflicte verbale, etc. Un aspect esențial îl reprezintă perioada 9 – 11 iunie, care are în centrul ei opoziția la grad perfect – prima după doisprezece ani, pe axa Gemeni/Săgetător, între Soare și Jupiter! -, ceea ce va sublinia, în cazul multora, disfuncțiile parteneriale, vulnerabilitatea unei afaceri sau şubrezenia de ordin legal a unor contracte.

Citește previziunile Uraniei pentru toate zodiile

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte
GSP.RO

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile
HOROSCOP

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile