Mergi direct la conținut »
Adela vă sfătuiește în sex și iubire. „Toate prietenele mele sunt măritate, unele au și copii... eu am ratat mai multe relații”
Relații Libertatea > Lifestyle > Relații

Adela vă sfătuiește în sex și iubire. „Toate prietenele mele sunt măritate, unele au și copii… eu am ratat mai multe relații”

De când lumea și pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.

De Petre Dobrescu,

Adela, specialista noastră în probleme de cuplu, îți stă la dispoziție.

Scrie-i Adelei pe adresa [email protected] şi citește în Libertatea sfaturile ei.

Dragă Adela,

Am 38 de ani și sunt singură. Toate prietenele mele sunt măritate, unele au și copii… eu am ratat mai multe relații, nu știu de ce, nu reușesc sa ma apropii de niciun bărbat. Am sentimentul ca toți bărbații buni sunt luați și nu a mai rămas niciunul și pentru mine. Te rog, da-mi și mie un sfat, cum sa fac sa-mi găsesc și eu pe cineva cu care sa-mi întemeiez o familie? Ce nu e în regulă cu mine, unde greșesc?

Adela răspunde:

Draga mea,

Nimeni și nimic pe lumea asta nu ne poate garanta fericirea in iubire. Nu exista rețete pentru așa ceva, suntem, cum s-ar spune, fiecare cu karma sa. Totuși, ca să întâlnești pe cineva ar trebui să faci unele eforturi. În primul rând, trebuie sa-ți fie foarte clar ce fel de bărbat îți dorești. Cum ai vrea sa fie el, atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional, intelectual și spiritual. Ce viziune ar avea el despre lume și viață? Cum crede el că trebuie sa fie o relație de cuplu? Vezi să ți-l imaginezi în așa fel încât femeia respectivă să semene foarte tare cu tine – ceea ce înseamnă, implicit, sa-ți fie ție foarte clar cine ești și ce vrei. După ce ai construit cât mai clar acest ideal, gândește-te unde l-ai putea întâlni… și frecventează acele locuri! Dacă aștepți sa vină Făt Frumos calare pe un cal alb să te salveze, s-ar putea sa aștepți mult și bine. Renunță la atitudinea de victimă, nu este deloc atrăgătoare. Dacă reușești să-ți iubești viața așa cum este și să-ți cauți un iubit având o atitudine jucăușă, vei fi pe drumul cel bun. La nevoie, intră și pe site-uri de matrimoniale. Nu le lua prea în serios, dar nici nu le exclude ca posibilitate. Chiar dacă nu vei întâlni pe nimeni interesant pe aceasta cale, îți vei face prieteni, te vei deschide și vei fi mai pregătită pentru a-l găsi pe cel cu care sa te potrivești cu adevărat.

RECOMANDĂRI
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
GSP.RO
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat
HOROSCOP
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat
Close
Închide
  Close