Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Horoscopul zilei, marți, 12 februarie 2019. Vești bune pentru Rac!
Horoscop Libertatea > Lifestyle > VIDEO/ Horoscopul zilei, marți, 12 februarie 2019. Vești bune pentru Rac!

VIDEO/ Horoscopul zilei, marți, 12 februarie 2019. Vești bune pentru Rac!

Horoscopul zilei, marți, 12 februarie 2019 - Berbec:

Ai la dispoziție o zi care te invită la armonie, dar nu oricum ci prin înțelegerea unor probleme care au lăsat în urmă mai multe întrebări, decât răspunsuri.

Horoscopul zilei, marți, 12 februarie 2019 – Taur:

Ești mai stabil în tot ce faci, în gânduri și intenții, iar efectele pozitive le vei trăi chiar tu, în primul rând. Așa vei înțelege că e bine să le meargă bine și altora.

Horoscopul zilei, marți, 12 februarie 2019 – Gemeni:

Se desfac anumite noduri ale problemelor care te preocupă, fără să faci vreun efort special. Așa înveți că fiecare situație are ritmul și rostul ei.

Horoscopul zilei, marți, 12 februarie 2019 – Rac:

Pot să vină vești bune de la cineva de la care le așteptai. Sau tu poți fi cel care le face ziua mai frumoasă altora, cu veștile tale bune

Horoscopul zilei, marți, 12 februarie 2019 – Leu:

Poți să treci mai ușor peste nemulțumiri, dacă vei ști să respingi influența negativă a unor apropiați care te-au îndemnat și altădată să ignori felul tău de a fi și de a gândi.

Horoscopul zilei, marți, 12 februarie 2019 – Fecioară:

Ești mai responsabil în tot ce ține de sfera sentimentală, dar e important să nu devii zgârcit. Nevoia de a dărui nu trebuie ignorată.

Horoscopul zilei, marți, 12 februarie 2019 – Balanță:

Incerci să te pui la adăpost față de anumite lipsuri, dar e un demers forțat, în care nici tu nu crezi prea mult. Ai și alternativa de a avea încredere în tine și pentru viitor.

Horoscopul zilei, marți, 12 februarie 2019 – Scorpion:

Ajungi la oamenii de care ai nevoie, discuțiile se dovedesc a fi productive și soluțiile care se conturează sunt pe placul tuturor.

Horoscopul zilei, marți, 12 februarie 2019 – Săgetător:

Ai șansa de a obține rezultate frumoase la locul de muncă, iar asta te va încuraja să depui eforturi la fel de mari și de acum înainte.

Horoscopul zilei, marți, 12 februarie 2019 – Capricorn:

Solicitările care vin din partea celor dragi îți pot distrage atenția de la anumite preocupări ale căror pericole nu le vezi bine în acest moment.

Horoscopul zilei 8 februarie 2019 – Vărsător:

Poți lucra la relația cu cei din familie, cu șanse mai mari de reușită, de data aceasta. Este suficient să ai intenții bune și inima curată.

Horoscopul zilei 8 februarie 2019 – Pești:

Te bucuri de recunoașterea unor calități din partea unor apropiați la care nu te așteptai să iasă din muțenia lor și să laude pe altcineva.

Close
Închide
  Close