Mergi direct la conținut »
Craiova lui Mititelu merge ceas! S-a distrat la Cârcea! La olteni a redebutat Dănănae
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Craiova lui Mititelu merge ceas! S-a distrat la Cârcea! La olteni a redebutat Dănănae

Craiova lui Mititelu merge ceas! S-a distrat la Cârcea! La olteni a redebutat Dănănae

Craiova lui Mititelu merge ceas! S-a distrat la Cârcea! La olteni a redebutat Dănănae. Universitatea Craiova, echipa înființată în această vară de Adrian Mititelu, susținută de majoritatea suporterilor olteni, defilează în Liga 4 Dolj.

Echipa condusă din umbră și de Nicolo Napoli s-a distrat la Cârcea, unde a bătut cu 6-1 pe Viitorul. Golurile au fost marcate de Raicea (2), Ad. Cârstea (2), Ed. Dina și Cl. Bălan. Universitatea Craiova are 4 victorii din 4 partide!

Craiova lui Mititelu merge ceas! S-a distrat la Cârcea

Noua Craiova, care se vrea continuatoarea legendarei echipe născute în 1948, are și nume mari în lot. Azi a debutat, ca fundaș central, Ovidiu Dănănae, fost jucător la Universitatea și la Steaua.

La noua echipă a Craiovei, susținută de fanii care nu acceptă formația din Liga 1, sunt așteptați și Florin Costea și Mihai Dina, foști jucători ai echipei oltene când aceasta juca în A.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV. Reacția lui Emeric Ienei după scandalul interetnic de la Odorheiu Secuiesc: ”Niciun român nu e obligat să învețe maghiara!”. Cum i-a sfidat pe unguri, în 1985

 

Close
Închide
  Close