De Mihai Toma,

ACTUALIZARE 27 martie. ”Nu mă plâng. Dar cred că această carantină ar fi mult mai distractivă cu un prieten alături”, a scris jucătoarea de 26 de ani, pe 21 martie, distrăgând atenția a sute de mii de fani de la criza coronavirusului.

Jucătoarea din Canada a stârnit imaginația amiratorilor ei într-o asemenea măsură încât acum a devenit prea mult. Bouchard trebuie să pună capăt avansurilor. Deoarece s-a blocat adresa de email a managerului ei,
[email protected], cea pe care o folosește în comunicarea cu fanii, Genie a transmis răspicat: «Trebuie să vă opriți acum!»

————————

Fără un prieten stabil alături, fostul număr 5 mondial (octombrie 2014) i-a făcut pe fanii ei să înnebunească cu un mesaj pe Twitter.

Nu că m-aș plânge, dar cred că această carantină ar fi mult mai distractivă cu un iubit.

Eugenie Bouchard:

Bouchard va trebui să rămână în izolare o perioadă, în condițiile în care ATP și WTA au anulat întregul sezon de zgură. Până pe 7 iunie nu poate juca nici un meci.

Bouchard nu folosește perioada de izolare doar pentru ”a flirta”. Ea le împărtășește fanilor imagini cu terenul de tenis, unde își arată din nou ”abilitățile” la un antrenament.

View this post on Instagram

snipe ?

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on

View this post on Instagram

a selfie a day keeps the friends away

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on

1.087 de persoane infectate cu Covid-19 sunt în Canada. Au fost înregistrate 12 decese.

Citeşte şi:

LIVE UPDATE Coronavirus în lume | Numărul persoanelor infectate se apropie de 1,5 milioane, iar cel al deceselor a ajuns la 82.000

O echipă de cercetători din Canada spun că au izolat cu succes virusul care provoacă noul coronavirus