Mergi direct la conținut »
Juniorul Alexandru Țîrlea a debutat la Real Madrid în grupele Youth League / VIDEO
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Juniorul Alexandru Țîrlea a debutat la Real Madrid în grupele Youth League / VIDEO

Juniorul Alexandru Țîrlea a debutat la Real Madrid în grupele Youth League / VIDEO

Alexandru Țîrlea, 18 ani, a devenit primul român din istorie care evoluează în Youth League pentru Real Madrid. Fundașul dreapta a fost integralist, reușind și o pasă de gol, în meciul AS Roma U19 - Real Madrid U19, scor 1-6, disputat marți seară.

Țîrlea a mai fost rezervă în Youth League anul acesta, la meciul cu ȚSKA Moscova, 4-1.

Accidentat, fotbalistul a lipsit de la meciurile de calificare la Turul de Elită disputate de selecționata României U19 în Bulgaria (1-1 cu țara gazdă, 3-5 cu Grecia și 8-0 cu Gibraltar).

Mircea Alexandru Țîrlea este născut la Alcalá de Henares (Madrid), pe 28 martie 2000, și face parte de 10 ani din Academia Real Madrid. Tatăl său, Mircea Nicolae Țîrlea, antrenează grupa de juniori Cadete B a clubului R.S.D. Alcalá.
„Sunt muncitor, rapid, cu o tehnică bună și pase precise”, așa se prezintă juniorul român pentru site-ul oficial al clubului Real Madrid. Caracterizarea sa este completată de oficialii academiei „La Fábrica”: „Energie în stare pură. Este o provocare pentru adversari. Când echipa are posesia, urcă în atac pentru a-și susține coechipierul care are mingea. Are calități ofensive și, de câte ori i se oferă ocazia să urce, pornește ca din pușcă. Este rapid și îndrăzneț”.


Citește și:  Lovesc pe „zebră” și conduc! Șoferii vinovați sunt iertați de justiție și rămân nestingheriți la volanul mașinii

Close
Închide
  Close