Mergi direct la conținut »
Paturi ecologice pentru activitatea sexuală ”intensă” de la Jocurile Olimpice 2020 de la Tokyo
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Paturi ecologice pentru activitatea sexuală ”intensă” de la Jocurile Olimpice 2020 de la Tokyo

Paturi ecologice pentru activitatea sexuală ”intensă” de la Jocurile Olimpice 2020 de la Tokyo

Jocurile Olimpice de vară 2020 vor avea loc între 24 iulie și 9 august în capitala Japoniei, Tokyo.

De Ciprian Iana,

Pentru ediția cu numărul 32 a JO de vară, organizatorii competiției au pregătit pentru sportivi paturi ecologice din carton.

Conform firmei care a produs paturile ecologice, acesta vor rezista fără probleme activității sexuale ”trepidante” din parcul olimpic, în timpul Jocurilor Olimpice.

Singura condiție ca paturile să nu se ”deterioreze” în timpul partidelor de sex este ca pe ele să nu ”evolueze” mai mult de două persoane.

Reprezentanții firmei producătoare au dat asigurări că paturile pot suporta o greutate de până la 200 de kilograme

Compania a asigurat că paturile sunt făcute pentru a suporta o greutate de până la 200 de kilograme.

„Am făcut multe experienţe. Atât timp cât vor fi două persoane în pat, ele trebuie să fie destul de rezistente pentru a le suporta greutatea”, a anunțat un purtător de cuvânt al companiei.

Fabricate de către firma Airweave special pentru Jocurile Olimpice 2020, reprezintă un motiv de îngrijorare pentru baschetbalistul australian Andrew Bogut.

Acest a notat pe Twitter: ”Foarte bună iniţiativa… însă până când sportivii încheie competiţia şi miile de prezervative distribuite în satul olimpic încep să fie folosite”.

La precedentele Jocuri Olimpice de vară, care s-au disputa în 2016 la Rio de Janeiro (Brazilia), organizatorii au distribuit 450.000 de prezervative, adică 42 de prezervatie de sportiv.

Close
Închide
  Close