Mergi direct la conținut »
CES 2018. Acer a lansat cel mai subțire laptop din lume
Tehnologie Libertatea > Ştiri > Tehnologie > CES 2018. Acer a lansat cel mai subțire laptop din lume

CES 2018. Acer a lansat cel mai subțire laptop din lume

Producătorul taiwanez de calculatoare Acer a lansat ”cel mai subțire laptop din lume” la ediția din acest an a Consumer Electronics Show (CES), care se desfășoară în Las Vegas, scrie The Verge.

De Daniel Ionașcu,

Astfel, noua variantă a modelului Swift 7 are doar 8,98 milimetri. Acesta vine cu un procesor Intel Core i7 de generația a 7-a, adică vechi de un an. De asemenea, vine cu 8 GB de memorie RAM și 256 GB disponibili pentru stocare.

Monitorul a urcat la o diagonală de 13,3 inchi la 14 inchi, însă rezoluția a rămas Full HD. Ceea ce nu e neapărat ceva greșit, având în vedere că un display 4K ar fi consumat foarte multă baterie, iar grosimea mică a laptopului scoate din discuție instalarea unei baterii mari.

O surpriză o constituie prezența conexiunii LTE, care nu prea apare pe laptopuri cu cipuri Intel.

A apărut, însă, pe laptopurile cu procesoare Qualcomm promovate de către Microsoft și care rulează Windows 10.

Prețul de pornire pentru Acer Swift 7 este 1.699 de dolari.

Acer Swift 7

Sursa foto: Acer

Nitro 5, destinat gamerilor

Un alt laptop prezentat de către Acer este Nitro 5, destinat gamerilor. Acesta vine cu procesoare mobile AMD Ryzen, iar de partea grafică se ocupă un cip Radeon RX560. Laptopul are 15,6 inchi și poate fi configurat cu până la 32 GB de memorie RAM și 512 GB SSD pentru stocare.

Prețul de pornire: 799 de dolari.

Acer Nitro 5

Sursa foto: Acer

Spin 3, un convertibil nou

În fine, un nou model lansat este Acer Spin 3. La fel cum îi spune numele, acesta permite rabatarea ecranului și plierea acestuia, astfel încât laptopul să fie utilizat pe post de tabletă.

Acesta vine însă cu procesoare Intel Core de generația a opta, iar mărimea ecranului a scăzut de la 15,6 inchi la 14 inchi. Rezoluția este tot 1080p.

Prețul pornește de la 599 dolari.

Acer Spin 3

Sursa foto: Acer

Close
Închide
  Close