Mergi direct la conținut »
FOTO | Cum a reușit acest tânăr să călătorească gratis în 8 țări din Europa
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | Cum a reușit acest tânăr să călătorească gratis în 8 țări din Europa

FOTO | Cum a reușit acest tânăr să călătorească gratis în 8 țări din Europa

Conceptul de couchsurfing este ideal pentru persoanele care vor să călătorească și să stea gratuit într-o casă, ajutând proprietarii la diverse munci în gospodărie. Totuși, un tânăr din Belgia a inventat ”Tindersurfing”. 

Ce înseamnă ”Tindersurfing”?

Conceptul a fost creat de Anthony Botta, un tânăr în vârstă de 25 de ani din Bruxelles, Belgia. Botta a petrecut două luni călătorind prin Europa, locuind în casele femeilor cu care se cunoștea prin intermediul aplicației Tinder, potrivit The Independent.

El a vizitat opt țări diferite: Belgia, Olanda, Germania, Austria, Slovacia, Ungaria, Cehnia și Polonia și a stat la 21 de gazde.

Chiar dacă a salvat foarte mulți bani călătorind în acest fel, tânărul belgian nu se gândea doar la acest lucru. În vara anului 2017 se afla între terminarea facultății și primul job în marketing, iar Anthony dorea să aibă parte de cele mai tari trei luni din viața sa.

”Am vrut să fac un ultimă călătorie mare. Am avut mai multe idei (să merg în Ibiza, să merg cu bicicleta în Euroa alături de un iepure), dar de când mi-a venit ideea de Tindersurfing am știut că ar fi o modalitate grozavă de a călători și de a mă distra”, a declarat Anthony Botta pentru sursa citată.

”Salvarea de bani a fost un lucru important, dar cred că este mai mult despre întâlnirea unor oameni noi, să descopăr noi culturi și noi locuri în care n-am mai fost. Iubesc să-mi ies din zona de comfort, iar Tindersurfing m-a făcut cu siguranță să ies”, a continuat tânărul.

Hotel Concordia, clădirea Unirii și a dezbinării noastre. A scăpat de două incendii, e distrusă de ignoranță, iar primarul Negoiță refuză să spună cui aparține
Recomandări

Hotel Concordia, clădirea Unirii și a dezbinării noastre. A scăpat de două incendii, e distrusă de ignoranță, iar primarul Negoiță refuză să spună cui aparține

Cum funcționează ”Tindersufring”?

Înainte de a ajunge într-un nou oraș, Botta, care vorbește mai multe limbi, își setează localția pe Tinder pentru ca aplicația să-i dea voie să cunoască noi persoane.

”Nu sunt foarte pretențios pentru că în final tot ce vreau este un loc să stau”, susține el. Totuși, tânărul admite că vrea să găsească pe cineva care-i place. ”Nu este întotdeauna posibil – de două-trei ori”, a mai declarat Anthony Botta, care a reușit să găsească câte o gazdă în fiecare oraș în care a fost.

Chiar dacă pare simplu, Botta explică că a fost dificil și că a trebuit să fie eficient. De exemplu, având în vedere că nu are foarte mult timp la dispoziție pentru a purta conversații, el a trebuit să inventez o modalitate de a convinge cât mai repede fetele de ceea ce vrea să facă.

”După câteva zile mi-am dat seama că nu-mi puteam petrece trei ore pe zi doar explicând pe Tinder ceea ce fac. Așadar am venit cu următorul plan de joc: sparg gheața cu ”Ești prima femeie cu care am compatibilitate în oraș” și apoi, în funcție de ce-mi spune înapoi domnișoara, îi tirmit un link către un video postat pe canalul meu de YouTube, urmat de întrebat de întrebare: ”Vrei să-mi fii gazdă?”. Cele mai comune răspunsuri sunt: ”Wow, e așa de cool. Îți urez noroc în călătoriile tale!”, dar desigur, un tip care călătorește cu ajutorul Tinder nu poate fi pe placul tuturor. Am avut parte de cometarii urâte, insulte, domnișoare care șterg compatibitățile etc. Și am mai dat de doamne care au zis da chiar înainte să începem conversația”, a mai spus tânărul.

Tinder este o aplicație matrimonială foarte populară în rândul tinerilor, fiind folosită exclusiv pe telefoanele mobile. Cu ajutorul acestei aplicații, foarte mulți oameni și-au găsit sufletele pereche.

You move different when you know your value.

A post shared by Tinder Surfer (@zebotta) on

 

 

 

Waiting for the first episode like #tindersurfer #TheZebottaLife

A post shared by Tinder Surfer (@zebotta) on

 

FOTO: Instagram

Close
Închide
  Close