Mergi direct la conținut »
Acadelia, spectacolul incendiar pe care l-a făcut Delia la Sala Palatului. Artista a cântat împreună cu sora ei însărcinată/ FOTO Galerie foto
24imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Acadelia, spectacolul incendiar pe care l-a făcut Delia la Sala Palatului. Artista a cântat împreună cu sora ei însărcinată/ FOTO

Un decor impresionant, ținute extravagante, o trupă numeroasă de balet și peste 300 de aparate de lumină inteligentă au dat strălucire spectacolului "Acadelia", pe care Delia l-a susținut, miercuri seara, la Sala Palatului. Artista a urcat pe scenă alături de mama ei, precum și alături de sora ei, care este însărcinată cu al doilea copilul.

Delia a fost aplaudată minute în șir după ce a prezentat-o publicului pe nepoțica ei. Jessie, fetița pe care sora Deliei a adus-o pe lume în urmă cu nici un an, a purtat căști speciale pentru ca zgomotul puternic de pe scenă să nu-i afecteze auzul.

Nepoțica Deliei s-a născut în decembrie 2017

Artista de 36 de ani a rostit pe scenă întrebarea aflată probabil pe buzele multor fani: „de ce nu face și ea un bebeluș”. Deranjată uneori de curiozitatea a oamenilor, Delia a răspuns că ar face un copil „în noaptea asta”. Află de ce Delia nu face un copil.

Delia a cântat împreună cu Oana, sora ei, care este însărcinată cu al doilea copil

Delia a făcut acrobații spectaculoase pe scenă

Delia a pregătit un spectacol din care nu au lipsit efectele speciale și acrobațiile spectaculoase, pe care artista s-a străduit zile în șir să le învețe.

Acadelia, spectacolul incendiar pe care l-a făcut Delia la Sala Palatului

Artista a cântat în premieră noua ei piesă „Acadele”. Pentru videoclipul melodiei, Delia a folosit o jumătate de tonă de zahăr din care s-a construit o piscină plină cu bile multicolore.

„Conţinutul acestui show poate dăuna grav persoanelor aflate la regim. Show-ul poate conţine urme de ironie, dulceaţă de zmeură şi nişte sâmburi de adevăr. Acest show este recomandat atât sănătăţii dumneavoastră psihice, cât şi vindecării anumitor afecţiuni, cum ar fi plictiseala, stresul cotidian şi indicele glicemic extrem de scăzut. Pentru o mai bună desfăşurare de forţe, încurajăm pe toată durata spectacolului consumul moderat de dulce, au anunțat organizatorii.

Andreea Esca, printre vedetele care s-au distrat la Acadelia

Zeci de vedete au fost invitate la Acadelia, spectacolul incendiar pe care l-a făcut Delia. Andreea Esca, Dan Chișu, Alina Chivulescu, Codin Maticiuc sau Speak s-au numărat printre celebritățile care au fost miercuri la concertul de la Sala Palatului.

Delia susține seria de concerte „Acadelia” și pe 15 și 16 noiembrie, tot la Sala Palatului.

Foto: Dumitru Angelescu


Citește și VIDEO | Un primar din România a fost filmat în timp ce fura dintr-un hotel. Culmea, se afla la o dezbatere despre anticorupție


 

Close
Închide
  Close