Mergi direct la conținut »
Adrian Vasilescu (BNR): "Dacă Trump a ieşit preşedinte, probabil că jumătate de lume trebuie să se gândească la altă planetă"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Adrian Vasilescu (BNR): "Dacă Trump a ieşit preşedinte, probabil că jumătate de lume trebuie să se gândească la altă planetă"

Adrian Vasilescu (BNR): „Dacă Trump a ieşit preşedinte, probabil că jumătate de lume trebuie să se gândească la altă planetă”

Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului Băncii Naţionale a României (BNR), consideră că alegerea lui Donald Trump în poziţia de preşedintele al Statelor Unite a marcat ”o graniţă de sistem”.

Potrivit News.ro, Vasilescu a comentat rezultatele alegerilor din SUA în cadrul conferinţei “Dezvoltarea României 2016”, organizată de revista Capital, precizând că poziția sa nu este din postura de reprezentant al BNR.

„Dacă Trump a ieşit preşedinte, probabil că jumătate de lume trebuie să se gândească la altă planetă. Nu îndrăznesc să fac previziuni. Poate că alegerea lui Trump a marcat o graniță de sistem, vorbim de cicluri istorice de 100 de ani, și ne pregătim pentru un alt ciclu de 100 de ani”, a spus Vasilescu.

Citește și: Victoria lui Donald Trump, gaură de 41 de miliarde de dolari în buzunarele celor mai bogați oameni

Close
Închide
  Close