MENIU CAUTĂ

Agent de pază înarmat cu un pistol, depistat de SPP în apropiere de Arcul de Triumf şi dus la Poliţie

Distribuie

Un agent de pază care era înarmat cu un pistol cu aer comprimat a fost depistat de SPP în apropierea Arcului de Triumf din București, locul unde se desfășoara parada de 1 Decembrie, Ziua Națională a României.

Agentul, care ieşea din tură, a fost depistat, joi dimineaţă, de SPP în apropierea Arcului de Triumf din Capitală, având asupra lui un pistol cu aer comprimat, de tip air soft. ”E vorba de o arma neletală, cu bile, pentru care nu avea muniție asupra sa. Bărbatul, care le-a spus celor care l-au percheziionat că se ducea acasă după o tură de serviciu, mai avea asupra lui spray paralizant”, ne-au dezvăluit surse judiciare.

Bărbatul a fost condus la Secţia 2 de Poliţie, iar arma, din categoria celor care nu necesită autorizaţie, a fost reţinută pentru cercetări, au declarat, pentru News.ro, surse din Poliţie. Polițiștii vor verifica tot ce a declarat bărbatul în momentul în care a fost depistat cu pistolul asupra sa.

Bărbatul  a ieşit din tură la ora 6.00 de la locul de muncă, un obiectiv aflat în apropiere de Berăria H, şi s-a deplasat prin Parcul Herăstrău, moment în care a fost oprit de ofiţerii SPP care asigură protecţia demnitarilor la parada militară de 1 Decembrie, de la Arcul de Triumf.

La control, ofiţerii SPP au descoperit asupra agentului un pistol airsoft, conform surselor din Poliţie.

Ordinea publică a fost asigurată și de 500 de jandarmi echipați în uniforme, dar și îmbrăcați în civil

Paznicul înarmat s-a aflat printre cele aproximativ 6.000 de persoane care s-au aflat în zona Arcului de Triumf pentru a urmări parada militară de 1 Decembrie. Ordinea publică a fost asigurată, printre alții, și de 500 de jandarmi care au patrulat fie la vedere, echipați în uniforme, fie s-au amestecat prin mulțime, îmbrăcați în civil, cum a fost cazul celor de la ”Judiciar”.

Citește mai multe despre 1 Decembrie - Ziua națională a României, agent de pază, Arcul de Triumf și parada pe Libertatea.

Comentarii