Mergi direct la conținut »
Alerta de pe Aeroportul Schiphol din Amsterdam s-a dovedit a fi falsă. Greșeala făcută de un membru al echipajului
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Alerta de pe Aeroportul Schiphol din Amsterdam s-a dovedit a fi falsă. Greșeala făcută de un membru al echipajului

Alerta de pe Aeroportul Schiphol din Amsterdam s-a dovedit a fi falsă. Greșeala făcută de un membru al echipajului

Autoritățile olandeze au fost puse pe jar, miercuri seară, după ce au fost chemate să investigheze o posibilă tentativă de deturnare a unui avion aflat pe Aeroportul Schiphol din Amsterdam. Alarma s-a dovedit a fi falsă, fiind vorba de o greșeală a unui membru al echipajului.

De Andreea Radu,

UPDATE: Compania Air Europa anunță că alarma de deturnare s-a activat dintr-o eroare.

„Nu s-a întâmplat nimic, toți pasagerii așteaptă să zboare în curând”, a scris compania pe Twitter.

Un membru al echipajului a apăsat butonul de urgență din greșeală. Compania aeriană și-a prezentat scuzele pentru cele întâmplate.

UPDATE: Pasagerii ale căror avioane au înregistrat întârzieri din cauza incidentului de pe Schiphol au primit din partea personalului aeroportului.

UPDATE: Poliția a transmis că echipajul de zbor și pasagerii au fost evacuați în siguranță din avion, scrie CNN.

UPDATE: Presa olandeză scrie că ar fi vorba despre o încercare de deturnare a unui avion și la bordul aeronavei care ar aparține Air Europa s-ar afla trei persoane înarmate cu cuțite, potrivit News flash‏.

Alarma a fost dată de un membru al echipajului.

Potrivit De Telegraaf, autoritățile olandeze de gestionare a situațiilor de urgență au emis un raport „Grip 3”, o procedură inițiată de obicei în cazul „unui incident sau eveniment grav cu consecințe majore pentru populație”, scrie RT.

Replica Andreei Bălan, după ce toată lumea a vorbit despre divorțul ei de George Burcea
Recomandări

Replica Andreei Bălan, după ce toată lumea a vorbit despre divorțul ei de George Burcea

 

Pe rețelele de socializare a fost postată o fotografie în care se vede avionul care a declanșat urgența.

Serviciile de urgență, inclusiv un elicopter, sosesc la fața locului. Mai multe porți de îmbarcare de pe aeroport au fost blocate.

Alerta de pe aeroportul Schiphol nu a dus la întârzieri sau amânări ale zborurilor, dar avioanele sunt ținute departe de zona terminalelor, scrie un internaut pe Twitter.

Close
Închide
  Close