De Andreea Radu,

UPDATE: Compania Air Europa anunță că alarma de deturnare s-a activat dintr-o eroare.

„Nu s-a întâmplat nimic, toți pasagerii așteaptă să zboare în curând”, a scris compania pe Twitter.

Un membru al echipajului a apăsat butonul de urgență din greșeală. Compania aeriană și-a prezentat scuzele pentru cele întâmplate.

UPDATE: Pasagerii ale căror avioane au înregistrat întârzieri din cauza incidentului de pe Schiphol au primit din partea personalului aeroportului.

UPDATE: Poliția a transmis că echipajul de zbor și pasagerii au fost evacuați în siguranță din avion, scrie CNN.

UPDATE: Presa olandeză scrie că ar fi vorba despre o încercare de deturnare a unui avion și la bordul aeronavei care ar aparține Air Europa s-ar afla trei persoane înarmate cu cuțite, potrivit News flash‏.

Alarma a fost dată de un membru al echipajului.

Potrivit De Telegraaf, autoritățile olandeze de gestionare a situațiilor de urgență au emis un raport „Grip 3”, o procedură inițiată de obicei în cazul „unui incident sau eveniment grav cu consecințe majore pentru populație”, scrie RT.

El e bărbatul care a spulberat ursul în Harghita. Primele declarații
Recomandări

El e bărbatul care a spulberat ursul în Harghita. Primele declarații

Pe rețelele de socializare a fost postată o fotografie în care se vede avionul care a declanșat urgența.

Serviciile de urgență, inclusiv un elicopter, sosesc la fața locului. Mai multe porți de îmbarcare de pe aeroport au fost blocate.

Alerta de pe aeroportul Schiphol nu a dus la întârzieri sau amânări ale zborurilor, dar avioanele sunt ținute departe de zona terminalelor, scrie un internaut pe Twitter.

Citeşte şi:

Recomandările culturale ale săptămânii. Documentarul audio românesc despre libertatea simțită acum 30 de ani la Căderea Zidului Berlinului și ce înseamnă ea pentru noile generații

Primăria Sectorului 3 betonează spațiul verde. Negoiță: “Este o reorganizare urbanistică. Pământul și iarba nu sunt spațiu verde”

În mintea infractorului, partea a doua. Profilerul Poliției Române care îl analizează pe Gheorghe Dincă: “Este un coşmar când cel audiat nu ştie dacă spune adevărul sau dacă minte”

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte
GSP.RO

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur