De Ciprian Iana,

Evenimentul va fi organizat fără accesul spectatorilor, dar va putea fi urmărit pe YouTube în întreaga lume.

„Nu va fi un concert. Va fi mai degrabă o ocazie de a ne ruga împreună: o rugăciune pentru Milano şi pentru lume, în faţa unui eveniment absolut dureros, tragic”, o bună ocazie pentru a difuza slujba de Paşte şi „un mesaj de iubire şi de izbăvire”, a explicat tenorul italian pentru Corriere della Sera.

Andrea Bocelli a adăugat: ”Biserica va fi goală, dar noi vom fi, sper, o vastă mulţime interconectată, graţie internetului, uniţi printr-un filon subtil, credinţa, care este mai puternică decât orice distanţă aparentă”.

Și primarul din Milano, Giuseppe Sala, a anunțat pe pagina sa de Facebook evenimentul care va avea loc de Paștele catolic, pe 12 aprilie 2020.

„În urmă cu câteva zile, l-am contactat telefonic pe Andrea Bocelli. A spus că va fi prezent. Asta înseamnă că el se va afla la Milano de Paşte. La ora locală 19.00, în Domul complet gol, el va interpreta câteva pagini de muzică religioasă”, a notat Giuseppe Sala pe Facebook.

Până marți, Italia a raportat 132.547 de persoane infectate cu coronavirus și 16.523 de decese din cauza COVID-19, fiind, alături de SUA și de Spania, țara cea mai afectată din lume de virusul ucigaș, notează Agerpres.

Citeşte şi:

China nu a mai raportat nici un deces, pentru prima oară de la debutul pandemiei de coronavirus

Elefanții, leii, berea și o supereroină ajută la distanțarea socială în timpul pandemiei de coronavirus

Doi români au lovit și au tâlhărit un copil de șase ani în Germania

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...

Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor
HOROSCOP

Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor