De Daniel Ionașcu,

Produsul ar putea să se numească AirTags și va fi similar cu gadgeturile și stickerele vândute până acum de către Tile, o companie din domeniu. Produsele Tile se pot atașa de ochelari, chei, telecomenzi etc și pot fi detectate cu ajutorul unei aplicații de mobil.

Apple nu a confirmat până acum existența gadgetului, dar analistul Ming-Chi Kuo, de la TF International Securities, spune că gigantul ar putea lansa produsul în prima jumătate a anului 2020.

Kuo a ghicit de mai multe ori lansările de produse Apple, datorită informațiilor de pe lanțul de furnizare.

Cum va funcționa

Dispozitivul s-ar numi ”AirTags”, iar acestea se vor putea atașa pe tot felul de produse, de la poșete, portofele și altele.

Site-ul de profil 9to5Mac a scris că Apple lucrează la un astfel de produs încă din aprilie 2019.

Potrivit informațiilor disponibile, AirTags ar urma să aibă o formă rotundă și logo-ul Apple. Acestea vor lucra cu aplicația ”Find My”, care combină ”Find My iPhone” și ”Find My Friends”.

Notificări și sunete

O versiune a sistemului de operare iOS 13 sugerează că în cadrul aplicației va fi introdus un nou tab, numit ”Items” (Obiecte). Utilizatorii vor primi o notificare atunci când vor fi separați de un obiect și pot opta să apese un buton din aplicație astfel încât AirTag-ul să emită un sunet.

Softul va permite ca anumite locuri să fie considerate sigure, astfel încât utilizatorii să nu primească notificări.

Apple a lansat recent mai multe accesorii și dispozitive purtabile, precum căștile AirPods. A renunțat, însă, la lansarea unui încărcător wireless care să încarce în același timp trei dispozitive, numit AirPower.

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși
HOROSCOP
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși