De Răzvan Mihalașcu,

Autobuzul care aparține Autorității Portuare a oprit la culoarea roșie a unui semafor în momentul în care un crater uriaș a apărut pe o șosea din cneturl orașului Pittsburgh. Jumătatea din spate a vehicului, unde se află motorul, a căzut în groapa adâncă de aproape șase metri, conform Cbslocal.com.

În momentul producerii accidentului, în autobuz se aflau doar șoferul și un pasager. Ambii bărbați au reușit să iasă singuri din vehiculul rămas suspendat în aer cu roțile din față.

Potrivit Autorității portuare, șoferul autobuzului nu a fost rănit, însă pasagerul a fost transportat la spital pentru că a fost rănit ușor în zona gâtului.

Șoferul unei mașini, ce se afla în spatele autobuzului, a reușit să oprească la timp deoarece exista pericolul să ajungă și el în craterul format în asfalt.

Reprezentanții Autorității portuare au precizat că autobuzul va fi scos din groapă cu o macara.

Din cauza accidentului, traficul a fost închis pe porțiunea de drum. Oficialii americani au precizat că au demarat o anchetă pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

foto: Twitter

Citeşte şi:

Un jurnalist, pe urmele lui Paul Le Roux, personaj unic în lumea criminalității organizate: trafic de cocaină, de arme, lingouri de aur și asasini plătiți. Au fost și programatori români care au lucrat pentru el!

Recomandările culturale ale săptămânii. Vechiul dispreț față de săraci, în “Parasite”, film care a luat anul acesta Palme dʼOr la Cannes

Cum s-au fraudat, în toamna lui 2019, examenele prin care ajungi pilot! Cursanții au făcut un grup de WhatsApp și au păcălit testele la 18 materii. Unii nu știau nici cum se oprește motorul avionului!

ULTIMA ORĂ! Decizia luată de Parchetul General în cazul accidentului mortal produs de Mario Iorgulescu
GSP.RO

ULTIMA ORĂ! Decizia luată de Parchetul General în cazul accidentului mortal produs de Mario Iorgulescu

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală
HOROSCOP

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală