Mergi direct la conținut »
Miracol în Oceanul Pacific! 47 de oameni au supraviețuit după ce avionul lor s-a prăbușit în apă. Cum au fost salvați
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Miracol în Oceanul Pacific! 47 de oameni au supraviețuit după ce avionul lor s-a prăbușit în apă. Cum au fost salvați

Miracol în Oceanul Pacific! 47 de oameni au supraviețuit după ce avionul lor s-a prăbușit în apă. Cum au fost salvați

Un avion al companiei Air Niugini s-a prăbușit în Oceanul Pacific, iar toți cei 47 de oameni aflați la bordul aeronavei au fost salvați!

De Dana Aramă,

Incidentul aviatic s-a produs în jurul orei locale 9:30 (ora României, 02:30).

Aeronavă Boeing 737, aparținând companiei Air Niugini, s-a prăbușit în Oceanul Pacific, în apropierea aeroportului din insula Weno, din Statele Federale ale Microneziei.

Avionul „urma să aterizeze, însă înainte de aterizare era la 137 metri şi s-a prăbuşit”, a declarat Jimmy Emilio, directorul general al Aeroportului Chuuk de pe insula Weno.

Una din primele persoane care a văzut avionul prăbușindu-se a fost un angajat al unul hotel din apropiere. Acesta a crezut încă că aeronava a aterizat „pe uscat”, abia apoi a realizat că, de fapt, avionul începea să se scufunde.

Din fericire, toți cei 47 de oameni aflați la bord, 36 de pasageri și 11 membri ai echipajului, au fost salvați. Norocul a fost că incidentul s-a petrecut în timpul zilei, iar localnicii, când au văzut accidentul aviatic, au intervenit și i-au salvat cu bărcile pe pasagerii și membrii echipajului.

După impactul avionului cu apa, oamenii s-au grăbit să iasă afară și s-au așezat pe aripi, de unde au fost urcați în bărci.

Reacția lui CTP, după ce PSD a distribuit o fotografie falsă
Recomandări

Reacția lui CTP, după ce PSD a distribuit o fotografie falsă

Toți au fost transportați la spital și nicio persoană nu a suferit răni grave în urma accidentului aviatic.

Referitor la cauza producerii accidentului, compania aeriană a transmis că a primit informații că la momentul respectiv vremea era proastă, ploua mult și vizibilitatea era redusă.


Citește și: VIDEO/ Povestea familiei de bucureșteni care s-a mutat în sălbăticia Apusenilor: „Dacă eşti bogat spiritual, nu ai nevoie de foarte mult cash în portmoneu”


 

Close
Închide
  Close