Mergi direct la conținut »
Băncile și instituțiile financiare nebancare folosesc Paștele ca să-și promoveze creditele pentru cumpărături
Bani și Afaceri Libertatea > Ştiri > Bani și Afaceri > Băncile și instituțiile financiare nebancare folosesc Paștele ca să-și promoveze creditele pentru cumpărături

Băncile și instituțiile financiare nebancare folosesc Paștele ca să-și promoveze creditele pentru cumpărături

Odată cu apropierea tradiționalelor sărbători pascale, băncile și instituțiile financiare nebancare (IFN) au lansat pe piață împrumuturi speciale dedicate cumpărăturilor din această perioadă.

De Daniel Ionașcu,

Creditul pentru masa de Paște este acum în ofertă la BRD Finance, un IFN controlat de către grupul francez Societe Generale și este promovat printre clienții săi.

”Cumpără bunătăți pentru masa de Paște de la Carrefour și de pe carrefour.ro și achită în 3/6/9 rate (cu) 0% DOBÂNDĂ prin cardul tău. Sărbători fericite! Brdfinance.ro”, se arată într-unul din mesajele trimise posesorilor de carduri de cumpărături BRD Finance.

Pentru asta trebuie însă să ai deja un card emis de BRD Finance.

Credit BRD Finance pentru masa de Paște, ofertă pentru posesorii de carduri de credit ale companiei

Îmbietor și scump

Telecredit, un alt IFN, folosește Paștele pentru promovarea propriilor împrumuturi.

Atenție, însă! Pe site-ul său te așteaptă, pe lângă imaginile cu iepurași și ouă colorate, condiții dure de creditare: la 500 de lei luați, Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 2448%, astfel că trebuie să dai înapoi 890 de lei în 65 de zile.

Telecredit oferă împrumuturi și le promovează cu iepurași și ouă

Credius: ”Nu e nevoie să tai nimic de pe lista de cumpărături”. ”Avem clienți și la 92 de ani”

Credius, tot un IFN, își prezintă oferta folosindu-se tot de sărbătorile de Paște.

„Iată că se apropie cu pași repezi și sărbătoarea de Paște. Dacă până acum bugetul te-a împiedicat să începi pregătirile pentru sărbători, lasă grijile deoparte. Iepurașul Credius este aici pentru tine și te finanțează cu credite mari și mici, pentru orice nevoie. Fie că vrei să cumperi cadouri pentru cei dragi sau să inviți rudele la masă, ai multe opțiuni de creditare avantajoase din care să alegi”, se arată într-o postare pe blogul companiei, ofertă pe care o promovează din aprilie 2017.

Armata s-a răzgândit: familia cu opt copii poate să rămână peste iarnă în cazarma părăsită
Recomandări

Armata s-a răzgândit: familia cu opt copii poate să rămână peste iarnă în cazarma părăsită

”Dacă salariul sau pensia nu sunt suficiente pentru a cumpăra tot ce e nevoie, nu te îngrijora. Nu e nevoie să tai nimic de pe lista de cumpărături”, te îmbie în aceste zile compania.

Dacă în cazul BRD Finance poți plăti în rate cumpărăturile făcute prin intermediul unui card, în cazul Credius este vorba de un mic împrumut.

Potrivit detaliilor oferite pe site-ul său, pot fi luate credite între 600 și 2.200 de lei, bani care trebuie înapoiați în maximum 5 luni.

”Nu îți face griji în privința anilor! Avem clienți și la 92 de ani”, continuă postarea Credius.

Credius și Paștele, din 2017

Close
Închide
  Close