MENIU CAUTĂ
30 Dec. 2015 18:38 , de Madalina Ciodaru Burada, Miruna Darcovici

Barba lui Arsenie Boca, DE VÂNZARE, pe internet. Care este prețul cerut de un călugăr

Distribuie

Arădeanul precizează că este din localitatea Hunedoara Timișană și susține că barba i-a fost dăruită de Arsenie Boca pe vremea când slujea la biserica acestuia.
„Fost călugar la Mănăstirea Prislop vând o parte din barba Parintelui ARSENIE BOCA care mi-a fost dăruită în timp ce slujeam la biserica lui”, se arată în anunțul postat pe internet, potrivit arq.ro. Prețul pe care acesta îl cere pentru barbă este de 200 de lei.
Anunțul este ilustrat: FOTO
Gestul presupusului fost călguăr face valuri printre preoți, care sunt convinși că este vorba despre un anunț fals. Părintele Vasile Pop, de la Parohia Arad – Bujac, crede un fost călugăr nu ar vinde așa ceva. ”Nu cred că acest anunț este unul real. Dacă ar fi real, nu este moral să vinzi așa ceva, este chiar revoltător. L-am cunoscut pe părintele Arsenie Boca și era un om de o adâncă smerenie, care nu avea nevoie de publicitate. El ar fi cel mai revoltat față de această publicitate care se face în jurul numelui său în ultimii ani”, a declarat părintele Vasile Pop.
Arsenie Boca a devenit un nume care vinde foarte bine, iar pe internet sunt sute de anunțuri cu obiecte scoase la vânzare, de la icoane și picturi, la tricouri, batiste, goblenuri, farfuii, căni și magneți pentru frigider care au chipul fostului duhovnic.

Citește mai multe despre Arsenie Boca pe Libertatea.

Comentarii