De Bobi Neacșu,

John Taylor a relatat pe Facebook că a fost diagnosticat în urmă cu trei săptămâni cu COVID-19, însă s-a vindecat după ce a stat în autocarantină.

“Poate că sunt un tip de 59 de ani robust, îmi place să cred că sunt, sau am fost binecuvântat să iau o formă uşoară de COVID-19, dar după o săptămână de ceea ce aş descrie ca o «gripă turbo», am scăpat şi m-am simţit bine. Trebuie să recunosc că nu m-a deranjat carantina, pentru că am avut şansa să mă recuperez cu adevărat”, a scris acesta.

John Taylor a precizat că o parte din teama generată de această pandemie este justificată.

“Vorbesc pentru a răspunde fricii enorme generate de pandemie, o parte din ea fiind justificată pe de-a-ntregul, iar inima mea este alături de toţi cei care au avut de-a face cu pierderi reale şi durere. Dar vreau să vă aduc la cunoştinţă că nu este mereu un virus ucigaş şi că putem şi vom învinge”, a mai transmis Taylor, care a adăugat că este nerăbdător să revină pe scenă.

Citeşte şi:

Primăria Sectorului 5 renunţă la una dintre licitaţiile de promovare după ce Libertatea a scris pe ce se cheltuie 500.000 de euro

Cel mai circulat drum din România, liber în zi de weekend, în timpul stării de urgență. 45 de minute Nistorești – Predeal!

Medicii de la Suceava, deja în conflict cu Armata. Soluția militarizării spitalelor, eșecul democrației noastre

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente