De Răzvan Mihalașcu,

Bărbatul care a răpit bebelușul este fostul concubin al mamei tinerei de 20 de ani. Există suspiciuni că el ar fi tatăl biologic al copilașului, după o relație ținută secretă cu fata, spun surse din rândul anchetatorilor, citate de Știrileprotv.

Duminică seară, tânăra de 20 de ani se afla în parcarea unui supermarket, împreună cu bebelușul ei de paru luni. La un moment dat, acolo și-a făcut apariția bărbatul de 41 de ani cu care a început să se certe.

Într-un moment de furie, bărbatul i-a smuls bebelușul din brațe și a amenințat că se aruncă cu el de pe un pod în râul Someș. Speriată, mama a cerut ajutorul Poliției.

„În urma apelului, polițiștii de ordine publică și investigații criminale au demarat imediat cercetările în vederea găsirii bărbatului reclamat și al minorului. În scurt timp polițiștii au reușit salvarea minorului de pe marginea râului Someș, unde a fost abandonat de bărbat sub presiunea căutărilor polițiștilor”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare, citat de presasm.

Pentru că avea hainele ude, bebelușul a fost înfășurat de polițiști într-o jachetă, până la sosirea ambulanței. Mai apoi, copilașul a fost transportat la spital, iar medicii spun că acesta se află în afara oricărui pericol.

Între timp, polițiștii au reușit să-l depisteze pe bărbatul suspectat de răpire pe care l-au dus la audieri. Individul este cercetat pentru lipsire de libertate.

Citeşte şi:

Libertatea a trimis un jurnalist în Siria | În mijlocul războiului pentru a ajuta! Românca Roxana Diaconescu se luptă să salveze viețile oamenilor prinși în conflictul din Siria

Cultul lui Pomohaci | Cum îi ademenea pe minori fostul preot acuzat de pedofilie. “La părintele îi e frică să doarmă singur”

Cum s-a desfășurat cel mai lung zbor comercial din lume. Motivul pentru care pasagerii și piloții au fost monitorizați îndeaproape în timpul celor 19 ore

O voce puternică a politicii Suediei, cea mai usturătoare GAFĂ despre România. Până și presa suedeză s-a amuzat
GSP.RO

O voce puternică a politicii Suediei, cea mai usturătoare GAFĂ despre România. Până și presa suedeză s-a amuzat

Horoscop 18 noiembrie 2019. Ce zodie are parte de o strângere de inimă
HOROSCOP

Horoscop 18 noiembrie 2019. Ce zodie are parte de o strângere de inimă