Mergi direct la conținut »
Călin Geambașu și mama copilului său, bănuiți de corupere sexuală a minorilor! Ce au decis procurorii
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Călin Geambașu și mama copilului său, bănuiți de corupere sexuală a minorilor! Ce au decis procurorii

Călin Geambașu și mama copilului său, bănuiți de corupere sexuală a minorilor! Ce au decis procurorii

Călin Geambașu încă se luptă în sala de judecată cu fosta parteneră, Angelica Cadar. Acum, cei doi sunt bănuți de corupere sexuală a minorilor.

De Livia Lixandru,

Recent, magistrații au respins plângerea depusă de Angelica Cadar, fosta logodnică a lui Călin Gemabașu, însă pentru artist necazurile sunt departe de a se fi terminat. Conform cancan.ro, acum instanța a dispus sesizarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, urmând a fi demarată o anchetă amănunțite în cazul celor doi.

Ce au dispus magistrații

Se pare că asupra lui Călin Geambașu și Angelica Cadar planează suspiciunea de corupere sexuală a minorilor, iar din acest motiv judecătorii au dispus și sesizarea Direcției Generale de Asistență și Protecție Socială a Copilului Ilfov.

„În baza art. 341 alin. 6 lit. a N.C.pr.pen., respinge plângerea formulată de petenta CADAR ANGELICA în contradictoriu cu intimatul GEAMBAȘU CĂLIN ALEXANDRU, ca nefondată.

Menține soluția de clasare a procurorului de caz din data de 08.05.2019 a Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea în dosarul 5546/P/2018 precum și ordonanță prim-procurorului aceluiași parchet nr. 142/II-2/2019 din data de 25.06.2019.

 În vederea efectuării de cercetări față de numiții Cadar Angelica și Geambașu Călin Alexandru sub aspectul săvârșirii infracțiunii de corupere sexuală a minorilor, faptă prev. de art. 221 al. 2 lit. a C. pen.

Dispune sesizarea Direcției Generale de Asistență și Protecție Socială a Copilului Ilfov în vederea efectuării de verificări cu privire la aspectele ce urmează a fi cercetate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, cu referire la infracțiunea de corupere sexuală a minorilor, fapta prev. de art. 221 al. 2 lit. a C.pen.

În baza art. 275 alin. 5 C.pr.pen. obligă pe petenta la plata sumei de 300 lei, reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă’, au decis magistrații”, potrivit VIVA!

Close
Închide
  Close