Mergi direct la conținut »
Ce spune Liviu Dragnea despre inelul de pe degetul iubitei lui şi despre prezenţa ei la Congresul PSD
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Ce spune Liviu Dragnea despre inelul de pe degetul iubitei lui şi despre prezenţa ei la Congresul PSD

Ce spune Liviu Dragnea despre inelul de pe degetul iubitei lui şi despre prezenţa ei la Congresul PSD

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seară, că i-a fost drag că iubita lui, Irina, la însoţit la Congresul PSD de sâmbătă. Liderul social-democraţilor a spus că nu a cerut-o în căsătorie şi că inelul de pe degetul ei a fost un cadou de 1 Martie şi nicidecum nu este un inel de logodnă.

„Pur şi simplu am decis să fie lângă mine la Congres, fiind conştient (că va atrage atenţia -n.r), că nu trăiesc pe sub pământ. Am văzut că sunt discuţii şi de năşie. Bun, imaginaţia e slobodă, libertatea de exprimare, Doamne ajută. Domnule, n-am cerut-o încă (în căsătorie – n.r.). Mi-a fost drag că am fost cu Irina la Congres. Chiar mi-a fost drag”, a declarat Liviu Dragnea, la România TV, despre prezenţa Irinei la Congresul PSD.

În legătură cu inelul pe care iubita lui îl poartă pe deget, Liviu Dragnea a spus că este un cadou de 1 Martie, nu este unul scump şi nu este un inel de logodnă.


FOTO: Captură Antena 1

„Sunt discuţii şi de năşie. N-accept încă. S-a vorbit şi despre inelul ei. Este un inel, nu sunt zgârcit. I l-am luat de 1 martie. Dar nu e un inel de logodnă“, a declarat preşedintele PSD.

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina, a atras toate privirile la Congresul PSD de sâmbătă. Ea a stat în primul rând, între primarul Capitalei, Gabriela Firea, şi ministrul de Interne, Carmen Dan.

Liviu Dragnea are o relație cu Irina Alexandra Tănase, o tânără de 25 de ani, iar diferența de vârstă nu reprezintă un obstacol pentru ei. Invitat  într-o emisiune televizată, liderul PSD a vorbit și despre o posibilă nuntă, anul acesta.

“Pentru mine e o mare satisfacție că n-am trecut degeaba prin acești ani după ce am câștigat alegerile. Pe plan personal, de unde să știu? E posibil ca anul 2018 să aducă o nuntă”, a spus Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a mai fost căsătorit o dată, cu Bombonica Prodana, alături de care are și o fiică, Alexandra. Fiica lui Liviu Dragnea are de câțiva ani o relație cu cântărețul Alexandru Mațaev.


”Băieții deștepți” din imobiliare ar putea primi o nouă pomană de la stat: cota TVA de 5% ar putea fi extinsă

Close
Închide
  Close