MENIU CAUTĂ
29 Dec. 2017 16:22

Cum arată Eveline Cismaru, tânăra care a spart sistemul de securitate al Poliției din Washington

Distribuie

Eveline Cismaru, tânăra care a spart sistemul de securitate al Poliției din Washington, publica poze provocatoare pe Facebook. Ea a fost arestată, alături de Mihai Alexandru Işvanca, pe 15 decembrie, la București, în cadrul unei operațiuni care viza mai mulți hackeri români.

Mihai Alexandru Işvanca și Eveline Cismaru sunt acuzați de procurorii americani că au piratat sistemul care gestionează camerele de supraveghere din Washington. Tinerii au accesat fraudulos aproape 123 de calculatoare care erau conectate la camerele de supraveghere ale Poliției Metropolitane din Washington.

În ianuarie, cei doi hackeri români au reușit să scoată din funcțiune două treimi din numărul camerelor video ale Poliției, notează observator.tv.

Secret Service a informat că un număr de computere conectate la camere de supraveghere ale Departamentului Poliției Metropolitane au fost afectate în perioada 9-12 ianuarie de virușii de tip ransomware cerber' şi dharma'. Incidentul a avut loc chiar înaintea ceremoniei de învestire în funcție a președintelui Donald Trump, iar autoritățile americane au demarat imediat o investigație.

Mihai Alexandru Işvanca și Eveline Cismaru ar fi vrut să obțină o sumă de bani pentru a debloca sistemul. În prezent, Mihai Alexandru Işvanca se află în arest preventiv, iar femeia în arest la domiciliu, în vederea extrădării.

Potrivit sursei citate, Curtea de Apel Bucureşti a judecat în 16 decembrie. Următorul termen în acest caz va avea loc pe 11 ianuarie 2014 când este judecată cererea de extrădare.

sursă foto: Facebook/observator.tv


Citește și ANALIZĂ | 2017, anul în care s-au inventat noi taxe. Cum ne afectează măsurile Guvernului


 

Citește mai multe despre Eveline Cismaru, mihai alexandru și hacker pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii