MENIU CAUTĂ

Cumnata lui Ludovic Orban a fost rănită într-un accident auto, în Piața Victoriei

Distribuie
Cumnata lui Ludovic Orban a fost rănită într-un accident auto, în Piața Victoriei, în după-amiaza zilei de luni, 16 aprilie. În evenimentul rutier a mai fost implicat un șofer, ambii conducători auto fiind transportați la spital, cu răni ușoare.

Din primele cercetări, la volan se afla soția lui Leonard Orban, fratele liderului PNL (Partidul Național Liberal), Ludovic Orban, și nu este vinovată de accident.

Polițiștii rutieri, care au precizat că europarlamentarul Leonard Orban nu se afla în autoturism, au stabilit că celălalt șofer este cel ce a trecut intersecția pe culoarea roșie a semaforului.

Leonard Orban, în studioul Libertatea Live

Leonard Orban, în studioul Libertatea Live

În ianuarie 2015, Ludovic Orban a fost victima unui grav accident rutier, după ce s-a răsturnat cu mașina.

În decembrie 2007, Ludovic Orban – pe atunci ministru al Transporturilor – a pierdut controlul mașinii pe care o conducea și a lovit o mașină parcată, apoi o minoră de 14 ani, în zona Cotroceni-Grădina Botanică.

FOTO – Alina B./Facebook.comCITEȘTE ȘI… VIDEO Traversările neregulamentare şi viteza, principalele cauze ale accidentelor! Declaraţii ale şefului Direcţiei Rutiere la interviurile Libertatea LiveCitește mai multe despre leonard orban, ludovic orban, accident rutier, piata victoriei și Politia Rutiera pe Libertatea.

Comentarii