Mergi direct la conținut »
Detalii despre nunta lui Radu Mazăre la penitenciar. Fostul primar nu are nași
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Detalii despre nunta lui Radu Mazăre la penitenciar. Fostul primar nu are nași

Detalii despre nunta lui Radu Mazăre la penitenciar. Fostul primar nu are nași

Fratele lui Radu Mazăre a dat detalii despre nunta pe care acesta o va face la pentitenciar miercuri, 10 iulie 2019.

De Dana Aramă,

Radu Mazăre și iubita lui, Roxana Mihalache, se căsătoresc azi la Penitenciarul Rahova, unde fostul primar al Constanței își ispășește de aproape două luni pedeapsa de 9 ani de închisoare.

Fratele lui Radu Mazăre, Mihai, a oferit detalii despre nunta care va avea loc la închisoare. Fostul primar nu va avea nași, iar mireasa nu și-a luat o rochie specială pentru eveniment.

„Naşi nu avem, sunt eu, care sunt martorul care va semna. (…) Pe Roxana nu am auzit-o să fi vorbit că îşi ia rochie şi cu toţii ne vom costuma foarte simplu şi adaptat situaţiei, foarte simplu. Nu au impus reguli, dar nu e cazul. Cu flori nu ştiu dacă ne lasă, nu am întrebat, nu ne-am gândit să aducem, Roxana vine cu noi, dar nu cred că ne lasă să trecem cu flori”, a declarat Mihai Mazăre pentru Mediafax.

Fratele lui Radu Mazăre a explicat că nu există posibilitatea de a sărbători cu ceva ceremonia, din cauza regulamentului strict de la pentitenciar.

„Nu ne lasă cu nimic, este ca de obicei, procedura este ca la o vizită normală, nu avem dreptul la nimic în plus. Aşa este regulamentul, nu există nicio posibilitate de a sărbători cu ceva ceremonia. Nu poate cumpăra din penitenciar oricând, există şi acolo o procedură. (…) El nu a făcut nicio cumpărătură, el îşi face cumpărăturile lui în fiecare zi de luni, dar nu a făcut nicio cumpărătură pentru evenimentul acesta pentru că nu are cum să vină cu ele, nici tehnic, nici practic nu există această posibilitate”.


Citește și:

Secunda în care interlopii din Craiova s-au speriat de o femeie!

Close
Închide
  Close