”Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” a transmis DIICOT raportul de expertiză medico-legală prin examen ADN – expertiză genetică judiciară – în ceea ce privește pe victima minoră M.A.M”, se arată într-un comunicat al DIICOT.

Potrivit acestora, concluziile raportului arată că ”analiza genetică a probelor biologice de os, reprezentată de elemente dentare selectate din coletul cu fragmente osoase, găsite cu ocazia cercetării la fața locului în cenușa din butoiul metalic de la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe, a condus la evidențierea unui profil ADN unic, aparținând unei persoane de sex feminin”.

”De asemenea, din raportul de expertiză medico – legală rezultă faptul că, persoana de sex feminin evidențiată în urma analizelor genetice a probelor biologice de os este victima minoră M.A.M, cu o probabilitate de 99,93%”, se mai arată în comunicatul DIICOT.

Chiar dacă antropologii și geneticienii de la Institutul Național de Medicină Legală au stabilit că există profilul ADN al Alexandrei Măceșanu în fragmentele osoase calcinate descoperite în ”casa grozei” din Caracal – fapt confirmat și de procurorul Felix Bănilă, șeful DIICOT -, lucrurile nu s-au simplificat.

Citeşte şi:

Crimele de la Caracal. Alte trei femei au fost violate, dar au scăpat cu viață din mâinile lui Gheorghe Dincă

Gheorghe Dincă a fost adus la Arestul Central al Poliției din București. Criminalul din Caracal e de acord să fie testat cu detectorul de minciuni

Clanurile din Caracal sunt așa de tari că-și scapă și lăutarii de închisoare! Un muzicant al clanului Oacă, iertat de două curți de justiție după ce și-a omorât soacra urcându-se la volan fără să aibă permis

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”
GSP.RO

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres
HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres