Mergi direct la conținut »
Bătaie la bordul unei aeronave de pasageri. A fost nevoie de intervenția avioanelor de vânătoare olandeze
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Bătaie la bordul unei aeronave de pasageri. A fost nevoie de intervenția avioanelor de vânătoare olandeze

Bătaie la bordul unei aeronave de pasageri. A fost nevoie de intervenția avioanelor de vânătoare olandeze

Două avioane de vânătoare olandeze au escortat un avion de linie, din cauza unui scandal la bord. Un călător american a devenit agresiv cu membrii echipajului iar în avionul care zbura de la Abu Dhabi la Amsterdam a avut loc o bătaie generală. Membrii echipajului și câțiva călători au reușit să-l imobilizeze, dar incidentul a determinat, conform procedurilor, intervenția a două avioane de vânătoare F-16.

De Mihai Niculescu,

Americanul de 29 de ani a devenit agresiv după ce a fost rugat de şeful de cabină să se aşeze înapoi la locul său, a explicat o purtătoare de cuvânt, Joanna Helmonds, care nu a precizat numele companiei aeriene implicate în incident.

Ulterior, a izbucnit o dispută, iar membrii echipajului, împreună cu unii dintre pasageri, au reuşit să-l imobilizeze pe bărbat. Mai mulţi pasageri au fost uşor răniţi în incident, a mai menţionat Helmonds, potrivit Agerpres.

Agresorul a fost reţinut de poliţie după aterizarea pe aeroportul Schiphol, fiind internat la o clinică psihiatrică pentru a fi ţinut sub observaţie.

Potrivit armatei aeriene olandeze, avioanele de vânătoare, care sunt echipate cu rachete, nu sunt mobilizate decât în cazuri excepţionale.


VIDEOREPORTAJ/ «Sigur Dragnea nu e heterosexual, se vede pe fizicul lui». În patima votului, în satele de lângă București


 

Close
Închide
  Close