De Cristian Anton,

”Inițial, Lenuța și Florica, cele două doamne împricinate, stăteau liniștite la un pahar de rachiu. La apariția unui tovarăș mai vechi, cu care Florica avusese, ce-i drept, o intrigă amoroasă, lucrurile au scăpat de sub control. Doamnele, băute bine, au prins curaj și au sărit să facă… dreptate!”, explică sursa citată.

”Era nenorocire”, a spus Vasile Gavriliță, un polițist pensionat, care este în prezent proprietarul barului. ”Cele două femei și cei doi bărbați, care se cunosc între ei, se băteau ca la nebuni”, a completat fostul om al legii.

Nu pot să vă explic cam ce era aici, în bar, când am ajuns eu. Se îmbrânceau, urlau, aruncau cu sticle, ba goale, ba pline, își dădeau cu bețele în cap, era nenorocire… Unul a venit cu o drujbă și o pornise pe aici. Am încercat să-i potolesc eu, dar n-am putut. Am sunat la 112.

Vasile Gavriliță:

Fiind beți turtă cu toții, când s-au încins la bătaie nu se mai înțelegea sub nicio formă cine și pe cine lovește, căci victime au picat și oamenii de pe lângă protagoniștii agitați, povestește Vremea Noua.

”Mihăiță a scos și un cuțit, pe care l-a zvârlit după unii. Solomon a plusat și el, cu un bici și apoi cu o drujbă, pe care a pornit-o, băgând în sperieți pe toată lumea”, mai arată sursa citată.

Scandalul care aavut loc săptămâna trecută a fost aplanat de polițiștii sosiți la fața locului.

Cei patru scandalagii au fost plasați sub control judiciar de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși.

Citeşte şi:

Universitatea București, amendată cu 30.000 de lei de DSP pentru că n-a făcut dezinfecție după ce au fost raportate două cazuri de TBC

De ce merg elevii kenyeni 42 de kilometri pe jos înainte de bacalaureat. Cum arată programul în liceul care a dat cei mai mulți campioni la atletism

Imagini șocante dintr-o clădire a Ministerului de Interne. Ar trebui evacuată de urgență, dar raportul e ținut la sertar!

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator
GSP.RO

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator

Horoscop 6 aprilie 2020. Leii pot deveni ușor un exemplu pentru cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 6 aprilie 2020. Leii pot deveni ușor un exemplu pentru cei din jur