Mergi direct la conținut »
DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
9 dec. 2022 Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

România își recheamă ambasadorul de la Viena, pe Emil Hurezeanu, după eșecul Schengen. „Relațiile cu Austria vor fi diminuate”, anunță MAE

« Înapoi la articol

Comentarii (9)

adriandan75   •   09.12.2022, 17:56

MAE si SIE sunt principalii vinovati de esec. 1. Era de datoria MAE sa ne dea un ambasador bun si nu un ex- disident care a luptat impotriva comunismului doar ca sa obtina o sinecură calduță de la stat unde să moțăie la batranete, 2. SIE - cuib de viespii nu de spioni.Doar avansari in grad ptr salarii nesimtite si scandaluri cu mafioti chinezi bagati in trafic de persoane si prostitutie.Ati mai auzit de ceva bun de acest serviciu care papa banii contribuabilului degeaba? Daca erau profesioniști aflau din timp de politica austriaca in legatura cu Schengen si-l puneau in garda pe Agamiță Dandanache ăla de la ambasada . Papusile Muppets nu serviciu de informatii.Pe Sesam Street le-as muta sediul de maine. PS. PS.Daca nu o sa cada niciun cap ,atunci PNL-ul va deconta la greu la alegeri.Oamenii lor sunt principalii vinovati ptr acest esec in frunte cu Iohannis.Prima reactie al lui Ciolacu care a fost?"Noi socialistii ne-am facut datoria, se pare ca dreapta are o problema" . Adica nu PSD e vinovat ci PNL. Parca vad niste anticipate in Martie ' 23 si un PNL cu un 9 % chinuit

Alac   •   09.12.2022, 17:25

Nu toată lumea va fi impotriva Austriei Sa ne inchidem conturile la bancile austriece din Romania ?NICI GÂND !!! NU VA LUATI DUPĂ SIMION SAU ALȚII CA EL.

dr.jivago   •   09.12.2022, 16:58

Bine ca l-ati rechemat pe lenesul asta stătut! Un habarnist superficial , care n-a stiut decat sa se furajeze cu Chateaubriand steak si sa bea Loius Roederer Cristal, lasand afacerile specifice ambasadei pe mana paznicului.. Dar asta e raul cel mai mic! Grangurii? Aurescu ,un ins plin de gaze! TRABUCEL ( merci, maestre Cristoiu) un aerian care n-a priceput nici in al doisprezecelea ceas, ca austriecii sunt inflexibili si altfel puteam diminua marea umilinta si nu mai ceream vot! Demisia , Johanis, Bode si ceilalti trepadusi penibili din politica externa si Servicii!!!

pikpik   •   09.12.2022, 14:56

Era singurul educat, dar a dormit si el in fotoliu...

offside   •   09.12.2022, 13:40

Cred ca primul care ar trebui sa plece este "eminentul" ministru Aurescu. Sigur, insotit de "geniile'' in politica unul Ciuca si unul Bodea ....De fapt TOTI. Dl. Hurezeanu este printre putinii pentru care am personal o mare stima, mi se pare o persoana verticala foarte educata si cu un bun simt strain clasei noastre politice repetenta la toate capitolele.

    gheorghe   •   09.12.2022, 14:52

    offside   •  09.12.2022, 13:40

    Cred ca primul care ar trebui sa plece este "eminentul" ministru Aurescu. Sigur, insotit de "geniile'' in politica unul Ciuca si unul Bodea ....De fapt TOTI. Dl. Hurezeanu este printre putinii pentru care am personal o mare stima, mi se pare o persoana verticala foarte educata si cu un bun simt strain clasei noastre politice repetenta la toate capitolele.

    Se pare că dl. Hurezeanu a fost foarte străin și de politicienii din Austria și habar n-a avut de ce se petrece sub nasul lui. Cât despre politicienii din România, este cel puțin naiv să crezi că dl. Hurezeanu n-ar avea legături până-n plăsele cu ei, având în vedere că a ocupat posturi de ambasador de 7 ani încoace. Cine crede că posturile astea se dau pe competență, nu știe ce vorbește. De altfel, competența lui pentru post se vede acum. În apărarea lui s-ar putea spune doar că omul măcar știa să vorbească limba locului, spre deosebire de majoritatea ambasadorilor noștri, inclusiv a celui de la Washington, care se descurcă dând din mâini. Că nu folosește la nimic asta țării care l-a trimis acolo, este partea a doua ...

Juvette   •   09.12.2022, 13:18

Cati or mai fi ca asta care taie frunze la caini prin ambasade...

Iuli1   •   09.12.2022, 12:27

Avem o clasă politică de tot ***, câștigă o mulțime de bani degeaba . Nu au coloana vertebrala,se milogesc în loc să amenințe, nu știu să folosească dreptul de veto, într-un cuvânt mai proști de atât nu puteau fi .

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

ivryernest   •   09.12.2022, 11:47

Dar ce vină are bietul de el ?

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Parteneri
Close
Închide
  Close