3952-133972-untitled1.jpg

Giani Kiriţă a cunoscu-t-o pe Laurette prin intermediul unor prieteni comuni şi după câteva zile de tatonări cei doi au devenit un cuplu. Relaţia lor a început în februarie şi s-a terminat în martie, durând aproximativ trei-patru săptămâni. Chiar dacă acum nu mai sunt împreună, Giani şi Laurette nu vor uita zilele fierbinţi pe care le-au trăit în Turcia, când mulatra a stat în casa fotbalistului din Ankara, el fiind legitimat la clubul Ankaraguku.

Se potriveau de minune la pat

Prietenii celor doi spun că Giani şi Laurette se potriveau de minune la pat. Fata l-a atras pe Giani nu numai cu formele sale voluptuoase, ci şi cu firea ei plăcută, fiind considerată de fotbalist o persoană fără fiţe de Dorobanţi. Sursele freshnews.ro susţin că Laurette şi Giani au petrecut ultima seară împreună pe 7 martie, în clubul Turabo. Apoi, fotbalistul s-a întors la Ankara, iar relaţia lor s-a răcit definitiv.

“Într-adevăr, ne cunoaştem, dar nu vreau să se facă mare caz pe treaba asta, pentru că viaţa mea privată nu e subiect de presă”, a comentat jucătorul, care, la sfârşitul lui 2007, a divorţat de soţia lui, Dana. La rândul său, Laurette a declarat: “Am fost o singură dată în Turcia, pe când aveam 10 ani. N-am avut nici o relaţie cu el, pentru că nu-mi place. Ne-am văzut prin cluburi, pentru că avem acelaşi cerc de prieteni”.

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Iohannis după ce a aflat că vrea să-i retragă decorația
GSP.RO

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Iohannis după ce a aflat că vrea să-i retragă decorația

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur