Interlopul care a înjunghiat un manelist în parcarea unui mall din Arad, arestat preventiv

17 iulie 2017 17:24

Daniel Florin Vesa, interlopul care a înjunghiat în abdoment un manelist, în parcarea unui mall din Arad și a rănit grav agentul de pază care a intervenit, a fost arestat preventiv, luni, pentru tentativă de omor.

Judecătorii Tribunalului Arad au decis, luni, arestarea preventivă pentru 30 de zile în cazul interlopului Daniel Florin Vesa, care a rănit grav un cântăreţ de manele în timpul unei altercaţii care a avut loc duminică dimineaţă.

În urma audierilor, a reieşit că ambii bărbaţi erau în stare avansată de ebrietate, întâlnindu-se în mall după ce în noaptea precedentă au participat la o nuntă şi la un botez.

Martorii au spus, însă, că agresorul ar fi făcut glume pe seama artistului, spunând că este manelist şi cântă prost.

Citește și: Mihaela Borcea a făcut public regimul cu care a topit grăsimea: „am reuşit să slăbesc brusc 8 kilograme…”

”Cel care a lovit primul ar fi fost chiar victima, care astfel l-ar fi provocat pe agresor. Încăierarea a avut loc în două etape, iniţial în sala de jocuri şi apoi în parcarea mall-ului, unde victima a fost rănită cu un cuţit pe care agresorul îl avea în autotursim”, a declarat, luni, procurorul de caz.

Conform sursei citate, interlopul, în vârstă de 45 de ani şi cu antecedente penale, ar putea depune, la rândul său, o plângere pentru ”loviri şi alte violenţe”, pentru că are nevoie de 35 de zile de îngrijiri medicale în urma altercaţiei.

Cântăreţul, de 38 de ani, a fost operat şi este în stare stabilă. Medicii spun că acesta avea o plagă înjunghiată în abdomen, fiind atins de lama cuţitului şi intenstinul subţire.

Citește și: EXCLUSIV/ Decizia luată de Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, cu puţin timp înainte să devină părinţi

 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro