Mergi direct la conținut »
Iohannis, întâlnire cu susținătorii din Bacău: "Am strâns mâna a zeci de mii de români. Toți mi-au spus: Scăpați-ne de PSD!"
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Iohannis, întâlnire cu susținătorii din Bacău: "Am strâns mâna a zeci de mii de români. Toți mi-au spus: Scăpați-ne de PSD!"

Iohannis, întâlnire cu susținătorii din Bacău: „Am strâns mâna a zeci de mii de români. Toți mi-au spus: Scăpați-ne de PSD!”

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri seara, la Bacău, că PSD-ul, deși a scăpat de Liviu Dragnea, rămâne același partid care vrea să controleze justiția și care a făcut 4 milioane de români să plece din țară.

De Andreea Radu,

„România este frumoasă și românii au un suflet frumos. Am descoperit acest lucru. Sunt foarte bucuros și foarte mulțumit că am decis în această campanie să merg între oameni”, a declarat Iohannis.

Președintele a spus că am întâlnit în timpul campaniei peste 100.000 de oameni și a strâns mâna a zeci de mii de români.

„Pe mine m-au impresionat, toți au venit cu speranță, cu optimism și toți mi-au spus: Scăpați-ne de PDS!”, a mai afirmat candidatul la președenție.

Am auzit pe unii vorbind că PSD-ul de când a scăpat de Dragnea nu mai este așa de rău. Dragii mei, să nu cădeți în această capcană.

Klaus Iohannis:

Candidatul la președinție a mai declarat că România încă nu a scăpat de comuniști, iar acest lucru trebuie să se schimbe „acum, duminică”, prin vot.

„PSD-ul a schimbat fața, și-a schimbat oamenii de la vârf, PSD-ul este tot același partid care vrea să controleze justiția, care a avut o problemă cu antreprenorii români, PSD-ul întotdeauna a vrut să controleze școlile din România, PSD-ul a făcut să plece din țara 4 milioane de români. PSD-ul a distrus Bacăul”, a mai spus Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis se află, vineri, la Bacău, pentru o dezbatere cu cetăţeni, înainte de alegerile prezidențiale 2019 din turul 2.

Close
Închide
  Close