MENIU CAUTĂ

Laurenţiu Cazan, coordonatorul jandarmilor la protestul din 10 august, a fost promovat

Distribuie

Laurenţiu Cazan, coordonatorul jandarmilor la protestul din 10 august, a fost promovat. Maiorul a fost numit director general al Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București, funcție în care a fost împuternicit pentru o perioadă de șase luni.

Anunțul despre promovarea lui Laurențiu Cazan, coordonatorul jandarmilor de la protestul din 10 august a fost făcut de Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București.

„Având în vedere faptul că la nivelul conducerii Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București a încetat împuternicirea pe funcția de director general a domnului locotenent-colonel MASTAN Alin, pentru asigurarea continuității la comandă și a bunei desfășurări a activităților, la nivelul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române s-a dispus împuternicirea pe o perioadă de șase luni în funcția de director general al Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București a domnului maior CAZAN Laurențiu”, se arată într-o informare a Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București.

Povestea din spatele fotografiei virale cu jandarmul care stă pe un scaun, după intervenția din Piața Victoriei. Cum a fost realizată ‘Cumințenia pământului’

Maiorul Laurențiu Cazan a fost cel care a coordonat intervenția jandarmilor la mitingul diasporei care a avut loc pe 1 august. El a precizat, în direct la TVR 1, că își asumă intervenția jandarmilor și că își cere scuze „față de toți cei care au suferit, în mod gratuit”, de pe urma violenței forțelor de ordine.


Citește și VIDEO/ Satul cu șase Dumnezei: „Dacă vreți să știți cum ne împăcăm, mergeți la cherhana în zori, când se-adună în barcă toate națiile”


 

Citește mai multe despre laurentiu cazan, Diaspora și promovare pe Libertatea.

Comentarii