Tot atunci s-a lasat de fumat. Ieri, cu o fata zambitoare, zglobiu chiar, liderul PSD ne-a impartasit „reteta” sa proprie privind renuntarea la viciul care era sa-l coste viata. Razand, ne-a intrebat daca stim bancul cu Cernobilul. Din politete, am raspus negativ. „Imediat dupa catastrofa, ne-a povestit interlocutorul, au sosit la fata locului ziaristii care au intrebat autoritatile: „Cum ati reusit sa evacuati atat de repede oamenii din zona?” Cei din conducerea reactorului au raspuns in stilul epocii: „Am luat toate masurile organizatorice, dar e adevarat ne-a ajutat si suflul…””.
Cam asa s-a intamplat si cu vicepresedintele Camerei Deputatilor. „M-a ajuta infarctul”, spune, hatru, Hrebenciuc. „Din duminica aia nenorocita nu am mai pus tigara in gura. Fumam patru pachete pe zi. Practic mi s-a sters din creier ideea de fumat”.
Interlocutorul ne-a mai spus ca la Paris doctorii au eliminat pe rand factorii care au produs accidentul si au ramas tutunul si stresul. „Le-am spus ca nu beau si mi-au raspuns ca mai bine beam 2-3 pahare de vin negru pe zi. Poate nu ajungeam la infarct”, isi aminteste Hrebenciuc, care doreste acum sa mai „lucreze” la silueta, in sensul eliminarii surplusului de 6-7 kilograme. Tin un regim alimentar drastic, fara paine, dar merge, ne-a mai spus cel care si-a sters din memorie fumatul, dar, culmea, pe care nu il deranjeaza fumul colegilor. „De tigara, evident”, ne-a mai spus zambind Hrebenciuc.

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter
GSP.RO

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor
HOROSCOP

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor