MENIU CAUTĂ

VIDEO| Momentul terifiant în care nunta unui cuplu este întreruptă de taifunul Mangkhut în Filipine

Distribuie

Doi tineri miri din Filipine au avut parte de sperietura vieții lor chiar în ziua nunții. În timp ce se îndreptau spre ringul de dans, clădirea în care se desfășura nunta a fost lovită de taifunul Mangkhut, scrie Daily Mail.

În imaginile video publicate online se vede cum Randy Manaois, în vârstă de 29 de ani, și mireasa lui Jennifer, în vârstă de 28 de ani, se țin fericiți de mână și se îndreaptă spre ringul de dans, în orașul Marikina din Filipine.

Imaginile surprind momentul în care expresiile celor doi se schimbă brusc când relizează că se întâmplă ceva afară, apoi un fulger ia electricitatea în clădire și toată lumea începe să strige speriată și să caute adăpost.

Vorbind după aceea, Randy a spus: „Totul s–a întâmplat foarte de repede. Toată lumea era fericită, apoi dintr-o dată am auzit tunetele, am văzut o lumină puternică în oglinzi și sala s-a scufundat în întuneric. Soția mea era speriată și toată lumea s-a panicat. Sunt recunoscător că toți sunt în siguranță. Soția mea este încă în stare de șoc”.

Nunta a avut loc vineri seara, momentul în care taifunul Mangkhut a lovit insulele San Roque, Santa Elena și Marikina. În orașul cu ceremonia, două persoane au fost rănite în timpul furtunii după ce firele de înaltă tensiune s-au rupt și au căzut peste ei.

Cel puțin 25 de persoane au fost ucise de taifunul Mangkhut în ultimele zile și mai multe milioane de locuitori din Filipine au fost afectați de furtuna care a fost mai puternică decât un uragan de categoria 5.

Tifonul Mangkhut a adus pe uscat vânturi de 270 de kilometri pe oră și cu rafale de până la 325 de kilometri pe oră, potrivit meteorologilor.


Citește și: Doi jucători de baschet americani, înjunghiați într-un club din Brăila. Unul dintre ei este în stare gravă. Amintiri dureroase cu Marian Cozma și Chauncey Hardy


Citește mai multe despre Filipine, miri și Nuntă pe Libertatea.

Comentarii