De Cristian Otopeanu,

Peste 12.000 de americani şi-au pierdut viaţa de la izbucnirea epidemiei de COVID-19, iar numărul celor depistaţi pozitiv cu noul coronavirus a depăşit 380.000, pe măsură ce focarul continuă să se răspândească.

New York rămâne epicentrul focarului american, cu 731 de noi victime raportate marţi şi peste 5.000 de decese în total.

Numărul morţilor din New York din cauza COVID-19 l-a depăşit pe cel de la atentatele teroriste din 11 septembrie 2001. Atunci, în New York, 2.753 de persoane şi-au pierdut viaţa, a relatat agenţia Associated Press.

Oficialii americani din domeniul sănătăţii au avertizat că numărul deceselor este probabil mai mare decât se raportează, deoarece nu există o modalitate naţională şi eficientă de raportare a acestora, a scris Mediafax.

Citeşte şi:

Interesele din spatele zborurilor private care duc sute de îngrijitoare din România la muncă în Austria, în plină pandemie. Oficial, sunt „repatriate”

Teste COVID pentru VIP-uri. “Vicele” CJ Suceava și soția s-au testat cu 5 zile înaintea medicilor: „Vreau să știu dacă-s negativ, că stau în izolare de două săptămâni”

Chiar înainte de vizita ministrului Tătaru, focar de infecție la Deva: zeci de saci cu deșeuri toxice și clasice sunt abandonați de 10 zile în curtea spitalului

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...

Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor
HOROSCOP

Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor